Ga naar inhoud

koentje2002

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door koentje2002

  1. Fantastisch! Het werkt! :-D THX!!!
  2. En hoe controleer ik dit? Weet namelijk zelf niet al te veel af van excel...
  3. Ik denk dat een herinstallatie geen kwaad kan en mss wel de beste oplossing is... Wat je best doet is al je gegevens (worddocs, excelfiles, ...) op een externe harde schijf zet/andere pc, ... Na je installatie zullen deze terug werken als je ze terug op je pc zet. Zou jij me kunnen antwoorden op mijn vraag van het forum? De laatst gestelde bij deze rubriek... Succes ermee!
  4. Hallo iedereen! Mijn baas heeft een probleem met excel en loopt daardoor al 2 dagen slecht gezind rond (gevolg: collega's en ik slecht gezind). Het zit namelijk zo dat zijn cursor (pijltjes van het toetsenbord) niet meer werken in excel. Hij kan dus niet meer van links naar rechts/boven naar onder van vakje tot vakje gaan... Heeft er iemand een idee hoe dit zou komen? Heb al verscheidene dingen geprobeerd, zelfs een handleiding geraadpleegd, maar vind het echt niet. Dank bij voorbaat voor de antwoorden!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.