Ga naar inhoud

Flashdriver

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Flashdriver's prestaties

  1. Ik heb die geavanceerde instelling niet bij mijn telenet.. Dit zou er moeten zijn: (pic van youtube video) http://i.imgur.com/vVFah.png maar bij mij staat er alleen dit: http://i.imgur.com/BOE20.png
  2. Ik heb een draadloze modem van telenet (SVG6540) Ik heb al geprobeerd om de firewall uit te schakelen op mijn pc, maar dat gaf geen verschil.
  3. Nog iemand ideeën, ik ben echt ten einde raad.. Niets werkt, het ligt ook niet aan mijn computer want op een andere pc werkt het ook niet.
  4. Heb ik al geprobeerd, Het ligt niet aan Minecraft, ik gebruik Open Port Check Tool and check zo de poort, hij kan die dus niet zien. Kan het zijn dat de modem (Telenet) iets blokkeert?
  5. Ik gebruik no-ip, en ik heb mijn linksys router ingesteld zodat ik een statisch IP heb. (Geen DHCP dus) Toch bedankt. Alles dat daar staat heb ik al geprobeerd, jammergenoeg werkt daar niets van, toch bedankt.
  6. Hallo, ik ben nu al een aantal weken zonder enig resultaat aan het zoeken naar een oplossing voor mijn probleem. Het zit namelijk zo: Ik zou graag een Minecraft server hebben, die ik al gehad heb vroeger door te portforwarden met een BitTorrent (µtorrent in mijn zaak). Nu werkt dit niet meer dus heb ik me verdiept in het internet. Ik heb een D-Link DWL-G700AP, maar kwam erachter dat dit geen router is maar een access point en daardoor niet kan portforwarden. Nu heb ik ergens een Linksys router op de kop getikt, een WRT54G. Mijn probleem is nu dat alles werkt, ik kan op de router settings enzovoort. Hier is een screenshot van mijn portforwardpagina: Mijn IPv4: Ik heb upnp enabled als het er aan toe doet. Mijn anti-virus is windows essentials en mijn firewall uitschakelen geeft geen verandering. Nu als ik naar canyouseeme.org ga kan hij geen connectie maken met mijn internet door die poort (25565) . Op een andere website zegt hij dat het in "Stealth staat" Heeft iemand enig idee waarom dit niet werkt? Alvast bedankt, Flash.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.