Ga naar inhoud

kimmeke1981

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door kimmeke1981

  1. Ik krijg frameworks ni geinstalleerd...alleen de 1.0 wel en msn heeft het nog steeds..
  2. Hallo, Ik ga dat deze avond als de kindjes op bed liggen ne keer doen... Hij is vorige zondag geformateerd en geinstalleerd... ik heb windows xp en idd regelmatig updates en opnieuw opstarten maar tot nu toe blijft Msn dus zo doen..... Heb het eerder nooit gehad. ga straks de andere stap is doen....
  3. Ik had eerst Norton,maar ni kontent van, Panda heb ik ook gehad maar idd mijn pcke was heeeeeeeel traag en nu heb ik AVG en nog geen probleem gehad.
  4. Hallo, Eerst en vooral ik ben hier nieuw...mijn naam is Kim. Ik heb sinds kort een probleem met mijn msn messenger. Ik heb heel men pc moeten herinstalleren en sindsdien doet het zich voor dat als ik een gesprek op msn heb men nickname met bv "Kim zegt" ni meekomt... Alleen als ik eerst iets zeg komt hem mee...als de persoon dan iets zegt en ik opnieuw komt hem ook mee maar als ik bv na elkaar typ zonder dat de andere antwoord komt men nickname niet mee... ook als mijn persoon antwoord na elkaar zie ik zijn nickname niet. heeft iemand een idee aan wat dat kan liggen? Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.