Ga naar inhoud

Brechtiej

Lid
  • Items

    139
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Brechtiej's prestaties

Meewerkend lid

Meewerkend lid (7/14)

  • Eerste post
  • Actief
  • Gespreksstarter
  • Week één klaar
  • Een maand later

Recente badges

0

Reputatie

  1. Draadloos. Laptop heb ik moeten binnendragen, want ik kon niet meer verder. Er kwamen meer en meer problemen. Hopelijk kunnen zij het oplossen.
  2. Pc wou niet meer opstarten. Na enkele keren proberen, kreeg ik gewoon een blauw scherm met de optie om terug op te starten via oplossend opstarten? Ik weet niet meer de correcte naam... Documenten/foto's zijn wel blijven staan, maar alle app's waren verdwenen. Heb alles terug gedownload, maar enkele zaken werken niet meer. Voorlopig ook veel problemen met internetconnectie. Andere laptop werkt perfect. Dus liggen de internproblemen aan de laptop zelf. Indien internetconnectie kan opgelost worden en Zwift terug operationeel is, ben ik al tevreden. Rest kan ik wel terugplaatsen of terug installeren.
  3. Programma's heb ik terug allemaal opnieuw gedownload en geïnstalleerd. Alleen werkt niet alles meer... Wat ik vrij bizar vindt. Systeemherstel heb ik gedaan, maar kan enkel maar terugkeren naar de datum dat pc werd gereset. Dus voorlopig kan ik niets doen met systeemherstel.
  4. Had geen wachtwoord nodig. Office, Zwift, AVG zijn de programma's. Voorlopig wil die laptop ook geen internetconnectie maken. Hij toont telkens: geen verbindingen beschikbaar. Dit lukte gisteren wel nog en plotseling niet? Vind het ook maar raar, maar zou het toch graag oplossen aangezien ik laptop nodig heb.
  5. Nee, PC viel plotseling uit en na het heropstarten kon ik niet meer verder. Enkel probleemoplossend opstarten (ofzoiets?) kon ik nog doen. PC stond bij opstarten terug in zijn staat van bij aankoop (5 jaar terug). Enkele programma's werken niet meer, maar dit kan toch niet? Normaal moeten ze toch terug kunnen werken? Ik heb zoveel mogelijk updates van windows en intel gedaan, maar nog werkt niet alles. Zou dit toch een virus zijn? Een kleine crash? Voorlopig werkt computer naar behoren en gaat het surfen snel. Enkel problemen met enkele programma's dat ik nodig heb en graag terug zou oplossen.
  6. Beste Laptop heeft zich opnieuw opgestart in fabrieksinstellingen. Voorlopig heb ik enkele updates gedaan en intel geüpdate. Er zijn enkele programma's die niet meer werken, maar die voorheen wel werkten. Hoe kan ik mijn PC terugzetten zoals voor de crash? virus?
  7. Voorlopig niet. Soms staan ze er en soms niet, maar voorlopig zijn ze verdwenen!
  8. Dit lukt niet om AdwCleaner op te starten. Heb hier nog nooit problemen mee gehad, maar nu blokkeert windows smartscreen het (Welk programma is dit? Standaard op de PC?) en sonar blokkeert het ook. Automatisch wordt dit van mijn pc verwijderd...
  9. Sorry, geen tijd gehad laatste dagen om op de computer te komen. Zoek.exe is nu aan het lopen. Zal het straks posten
  10. Java is al upgedate. Vergeet altijd dat dit kan leiden tot malware. Morgen, wegens tijdgebrek vandaag, zal ik zoek.exe laten draaien.
  11. Er staat geen bestandsextensie bij. Ik heb geprobeerd om een programma (hattrick organizer) af te halen en sindsdien staan die 5 bestanden er
  12. Beste Onderstaande 5 bestaande staan plotseling op mijn bureaublad en ik kan ze niet verwijderen. 4745A650 2E76A650 32E1F650 0FC6F650 3A17F650 Op het internet vind ik ook geen informatie terug over deze bestanden. Ze zijn niet herkenbaar door een programma, indien je er op klikt moet ik kiezen met welk programma ik ze moet openen Mvg
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.