Ga naar inhoud

Alphons

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Alphons

  1. Ik heb alle instellingen gecontroleerd maar zonder resultaat. Uiteindelijk naar reparateur gegaan. Deze heeft ook alles gecontroleerd maar geen succes. Waarschijnlijk een fout in de laptop maar uitzoeken gaat veel tijd en dus geld kosten. Besloten om een externe webcam te kopen en die aan te sluiten. dit werkt nu perfect.
  2. Ik Skype via mijn laptop met ingebouwde microfoon en speakers. Na een tijd geen gebruik gemaakt te hebben van Skype zoek ik nu weer contact. De ontvanger kan mij zien maar niet horen, ik de ontvanger wel. De soundtest van Skype wijst uit dat mijn microfoon niet werkt en instellingen niet goed staan. Dat is ook zo als ik de externe microfoon gebruik. De geluidsrecorder van Windows werkt ook niet op de microfoons. Ik heb alle instellingen gecontroleerd maar die zijn goed en de apparaten werken goed is de boodschap. CD afspelen gaat goed. Wat kan ik hier aan doen?
  3. Ik heb windows live mail in windows7. Na de laatste update zijn mijn contactpersonen uit de email verdwenen. Als ik in email, links onderaan op contactpersonen druk komt er niets te staan. De contactpersonen staan wel in de bibliotheek op mijn computer maar mijn email programma ziet ze niet. Ik kan maar niet vinden hoe ik de bibliotheek kan koppelen aan mijn email programma. Graag een tip.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.