Ga naar inhoud

nike007

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

nike007's prestaties

  1. Bedankt voor de tip, maar ik ken zo niemand...aan de reacties te zien, vrees ik dat er geen alternatief is...alles opnieuw installeren...
  2. Ik heb enkele jaren geleden een hp paviljon m8060be gekocht met vista als besturingsprogramma. Ik heb geen software meegeleverd gekregen. Toen windows 7 uitkwam heb ik een update gekocht via digikids. Alles ok, geen probleem. Vorige week is mijn HD gecrashed, gelukkig had ik van mijn documenten en afbeeldingen een back-up. Ik heb een nieuwe HD gekocht en geinstalleerd(met hulp van vriend) met de windows7 cd. Alles verliep vlotjes tot ik wou registreren. Dat lukt me niet! Volgens microsoft is dat omdat ik eerst de vista software had moeten installeren en registreren en dan de window7 en registreren. Ik ben een heel weekend bezig geweest met het vorige te installeren. Ik heb geen tijd (en zin) om helemaal opnieuw te beginnen. Ik heb bovendien geen cd met vista. Hoe kan ik dit oplossen zonder opnieuw te installeren en zonder illegale toestanden?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.