Ga naar inhoud

thommerd

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door thommerd

  1. Ik heb het opgelost.... het bestandssysteem was dus veranderd en daardoor kon ik hem dus niet meer gebruiken. Ik kon hiervoor ook niet op eigenschappen klikken met de rechtermuisknop in schijfbeheer. Met een programmaatje van de western digital site heb ik hem opnieuw kunnen formatteren en werd hij weer zichtbaar in windows verkenner. Evengoed bedankt voor de moeite:)
  2. Hier ik hoop dat dit duidelijk is... Zoals je kunt zien staat er onder bij schijf 2 een volume van 1800 gb waarvan ik dus aanneem dat dat mijn 2tb externe harde schijf is. Boven staan mijn normale schijven die samen 1tb bij elkaar zijn.
  3. Hallo, Ik heb net een nieuwe externe harde schijf van western digital gekocht. Deze had ik aangesloten en hij werd gewoon gevonden in mijn windows verkenner en alles leek het te doen. Echter toen wou ik hem ook aansluiten aan mijn TV, die wou hem formatteren en dat deed ik dus maar. Nadat dit gedaan was wou ik hem weer in mij laptop steken om er wat bestanden op te zetten. Nu heb ik dus het probleem dat mijn externe harde schijf niet meer gevonden word in windows verkenner. In schijfbeheer vind ik hem wel alleen zou ik niet weten of ik hier iets mee kan, verder lijkt alles nog gewoon te werken. Hoe kan ik hem weer werkend op mijn laptop krijgen? Ik ben verder niet zo'n expert in harde schijven dus ik hoop dat iemand me hiermee kan helpen. Ik baal nu als een stekker dat ik hem zo nodig in me tv moest stoppen:S Verder draait mijn laptop op windows 7, ik weet niet of iemand verdere informatie nodig heeft.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.