Ga naar inhoud

emilia

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door emilia

  1. Hi Clarkie, Ik heb al je instructies nauwkeurig gevolgd., maar als ik msn probeer te openen komt hij nog steeds met : "C: Program Files (x86)\windows live\messenger\msnmsgr.exe De toepassing kan niet worden gestart omdat de configuratie naast elkaar onjuist is.Raadpleeg de gebeurtenislogboek Toepassing voor meer informatie"
  2. 3 dagen geleden , bij het starten van MSN, kwam hij met de melding dat ik een download van windows live essentials moest doen om verder te kunnen gaan. Ik moest het wel downloaden want anders kreeg ik het niet opgestart. Maar nu komt steeds de melding "De toepassing kan niet worden gestart omdat de configuratie naast elkaar onjuist is". 5 dagen geleden installeerde mijn zoon google chroom omdat hij zei dat dit veel beter was. Ik moest toen opeens dingen gaan downloaden omdat dit niet compatable was met google chroom (mijn bank identifier, bepaalde spelletjes). Dus ik dacht dat dit probleem vast ook te maken had met google chroom. Ik heb toen een systeemherstel gedaan van 6 dagen terug., maar Msn bleef met de zelfde download eis komen. kan iemand mij aub mij hierbij helpen. Ik gebruik MSN voor contact met familie in Australie (waar ik vandaan kom)en dit is erg belangrijk voor mij.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.