Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Teunissen

Lid
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Teunissen

  1. Ik ben er nu achter dat als ik de tekst selecteer, vervolgens de tekst opmaak als HTML en dan ´opmaak wissen´doe is de tekst zichtbaar. Het zit dus schijnbaar in een instelling berichten ontvangen als HTML
  2. Biedt helaas geen oplossing. De email die ik van jullie binnen krijg is ook de tekst niet leesbaar van.
  3. Ja, dat klopt. Zover was ik gelukkig ook al. Echter wat kan ik hier aan doen ? Sommige mails hebben het wel en sommige niet. Ik werk met Outlook 2010
  4. Ik krijg meerdere emails binnen waarvan achtergrond en tekst wit zijn en dus niet te lezen. Alle links naar emailadressen en andere sites van blauw en wel zichtbaar. Als ik de mail doorstuur naar een ander is de tekst wel zichtbaar (zwarte tekst)
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...