Ga naar inhoud

JNG

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

JNG's prestaties

  1. Het is gekomen na een update van Adobe. Dus denk ik dat het hier fout gaat.
  2. Help, sinds enkele dagen krijg ik de mededeling, windows verkenner werkt niet meer, er word naar een oplossing gezocht. Maar windows hersteld het euvel niet. Ik denk dat het te maken heeft met Adobe Reader. Nadat ik het verwijderd heb werkte verkenner weer. Na het opnieuw installeren van Adobe Reader (versie X) werkt verkenner weer niet. Adobe Reader weer verwijderd maar verkenner werkt nog steeds niet. Wat te doen??? Mvrgr. Joop.
  3. Een paar dagen geleden heb ik wat overbodige software (spelletjes die standaard bij de laptop geleverd zijn)verwijderd, en ik vermoed ook iets teveel. Sindsdien krijg ik steeds bij het opstarten op mijn scherm de vermelding: TrayApp. msi en dat ik het opnieuw moet installeren. Het zou ergens moeten staan maar ik zou niet weten waar. Ik heb een Asus met windows 7. Kan iemand mij helpen? Bij voorbaat vriendelijk dank. Joop
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.