Ga naar inhoud

kruisje

Lid
  • Items

    32
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

kruisje's prestaties

  1. Op hoop van zegen ga ik herinstalleren. Heel erg bedankt voor alle moeite die jullie hebben gedaan om tot een oplossing te komen.
  2. Handleiding gevolgd. Het lukt niet om netwerkdetectie in te schakelen. Als ik de services vergelijk met mijn windows 7 laptop die op hetzelfde netwerk zit (draadloos) dan kom ik een aantal services tegen die bij mijn desktop niet gestart zijn en wel op mijn laptop. Het zijn vooral services die nodig zijn voor het netwerk. Het zijn de volgende services die ik niet kan starten: Homegroup list enz. Homegroup provider (als ik de probleemoplosser voor thuisnetwerk draai dan krijg ik de melding dat deze service niet gestart kan worden) IP sec Policy SSDP discovery UPNP enz. Peer name res Peer networking Diagnostic service Diagnostic Systeem Van de eerste 4 services weet ik dat die nodig zijn. Van de overige weet ik dat niet. Het zou mogelijk moeten zijn om de services te herstellen via de Windows 7 besturings DVD. Ik kan het benodigde bestand daarop echter niet vinden. Ik vrees dat herinstallatie van Windows 7 nog de enige mogelijkheid is. Kan ik zonder problemen Windows 7 opnieuw installeren gezien de dualboot met Windows XP of moet ik beide opnieuw installeren?
  3. Ja dat klopt bij verloren stond bij mij ook 0. Maar als ik de ping uitvoer met windows 7 krijg ik de al genoemde foutmelding. Met XP heb ik ook geen problemen met internet met windows 7 wel. Het is ook nog steeds zo dat ik in W7 openbaar netwerk niet kan wijzigen in thuisnetwerk. Er gaat volgens mij iets fout bij het automatisch toewijzen van IP adressen.
  4. Ja heb ik zo gedaan. Voor alle zekerheid PC opgestart met XP en zelfde ping uitgevoerd. Dan komt er een lijst van gegevens en voor zover ik kan zien geen foutmeldingen.
  5. Krijg melding kan host localhost niet vinden. Controleer de naam en probee het opnieuw.
  6. Soluto verwijderd. Voor alle zekerheid LAN-kabel losgetrokken, afgesloten en weer opnieuw opgestart. LAN-kabel aangesloten en modem ook nog gereset. Probleem blijft hetzelfde.
  7. Helaas niets van McAfee te zien.
  8. In veilige modus Removal tool uitgevoerd, krijg de volgende foutmelding: Het proces heeft geen toegang tot het bestand omdat het door een ander proces wordt gebruikt.
  9. Ik heb het bestand gedownload en getracht te installeren. Als de installatie bijna is voltooid krijg ik de foutmelding dat installatie is afgebroken met de tekst "vereist hulpprogramma op uw computer (TCP port 9421) is geblokkeerd of wordt gebruikt door een andere toepassing. Ik heb nog de firewall uitgezet maar dat hielp niet. Het valt me wel op dat bij het draaien van de Removal tool voor McAfee ook werd afgebroken met een dergelijke melding. Wellicht met elkaar te maken?
  10. Het moederbord is de P8 H67-M Evo. IK heb de cd hiervan gevonden en de Realtek LAN driver opnieuw geinstalleerd. Het vreemde is nu dat in het netwerkcentrum weer onbekend netwerk staat met lokaal erbij. Kan ik niet wijzigen in huisnetwerk terwijl dat juist weer mogelijk was. Verder staat er nog steeds LAN verbinding met geen netwerktoegang.
  11. Ik heb een DVD van ASUS Driver&Utility Ver 1.0. Kan ik die zonder problemen opstarten? Ik vind nog een user guide van het moederbord en daar staat eenander type naam op. Het moet zijn ASUS motherbord P8 H67-M EVO.
  12. ASUS M2N68-VM Graphics Integrated
  13. Dualboot. Bij opstarten krijg ik de keuze tussen XP en 7.
  14. Ik heb dns.bat uitgevoerd. Zie in een flits iets op het scherm. probleem is er nog steeds.
  15. Kan het bestand via Windows XP niet uitpakken. Krijg melding "er zijn geen bestanden om uit te pakken". Nog geprobeerd via Windows 7 (programma jZip). Krijg wel een nieuw bestand (168 bytes) maar kan deze niet openen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.