Ga naar inhoud

fba0512

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door fba0512

  1. Hoi, Ik moet voor school een digitaal verhaal (kinderboek met tekst) in Powerpoint maken. Dit is al vrij aardig gelukt, maar ik zit nog met een probleempje. Op elke slide heb ik 2 knoppen (hyperlinks) staan. 1 voor naar de volgende pagina te gaan en 1 waarop ze moeten klikken als ze van deze pagina de tekst willen horen. Tot hiertoe is alles gelukt, maar nu komt mijn vraag. Ik wil tijdens dat ze de tekst horen een animatie afspelen (vb. de afbeelding moet tijdens de tekst op de dia verschijnen of ronddraaien, of ...). Dit lukt me dus niet. Kan iemand mij helpen ,a.u.b.? Ik beschik over zowel Office 2003 als 2007. Alvast bedankt voor de hulp
  2. Awel, Het is 1 lesuur lagere school (45min. ongeveer). Opgenomen op een mini-DV cassette. Met Windows Movie Maker op mijn PC gezet met als video-instelling : Digitaal-apparaatindeling (DV-AVI) met volgende instellingen( zie bijlage)
  3. Hallo, Ik heb zonet van mijn videocamera 3 filmpjes (elk ongeveer 9GB groot) op mijn pc gezet. Nu wil ik deze alle 3 apart branden op een DVD (4.7GB). Met welk programma kan ik dit gemakkelijk doen? Kan ik deze 3 filmpjes eventueel ook op 1 DVD-schijfje branden? ALVAST BEDANKT VOOR DE HULP!!
  4. Ik heb avondschool webdesign gevolgd (1 avond in de week) en wij gebruikte het gratis programma HTML-Kit Je moet dus wel de beginselen kennen van de HTML-codes. Hieronder vind je 2 websites die ik gemaakt heb. Niet slecht vind ik zelf! Ossla-Rozemaai Vosse48 Succes!
  5. Mijn pc is sinds een maand serieus traag geworden. Ik bekijk via internet toch dagelijks wat filmpjes (sporza, break.com, garagetv.be, e.d.). Mijn coockies, tijdelijke internetbestanden delete ik ook elke week. Kan het zijn dat er toch nog (film)bestanden ergens anders worden weggezet waardoor mijn pc minder snel reageert? Ook als ik een mail wil doorsturen én op de knop "Doorsturen" klik, gebeurt het ook regelmatig dat ik 5 min. moet wachten vooraleer ik een adres kan ingeven of naar mijn adressenboek kan. Bedankt voor een antwoord
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.