Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

ronsom

Lid
 • Aantal items

  1
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. ronsom

  excel

  hallo ik wil graag dat als een formule een uitkomst heeft dat deze uitkomst direct veranderd in een waarde. de uitkomst van de formule is aan tijd gerelateerd en de waarde wil ik in een grafiek verwerken.Dat is de reden dat ik wil dat de waarde 'bevroren' word kan iemand mij daar bij helpen
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.