Ga naar inhoud

JHdeFuijk_DFMC

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door JHdeFuijk_DFMC

  1. In het verleden heb in bij Office 2003 problemen gehad als het pst-bestand te groot werd. Weet iemand of dit bij Office 2010 ook het geval is? Ik hoor het graag. B.v.d.
  2. Het probleem is opgelost. De poorten 21, 55536 t/m 55663 moeten worden open gezet. Dan werkt het wel.
  3. Ik heb een voorbeeld erbij gedaan. Wat ik wel weet ik de oudere Excel-versies dat je bij het openen van een csv-bestand een vraag kreeg om het apart in kolommmen te willen zetten en dat kom ik in de 2010-versie niet tegen. 13-01-1999,"1","","Vereniging","","6.81","251.910000000006","MUZIEKVER EXCELSIOR BOLNES","723690","MUZIEKVER EXCELSIOR BOLNES","OV","","nee","NLG 15,00"
  4. Ik gebruik Microsoft Outlook 2010 en wil graag weten in welk bestand de e-mailadressen in worden opgeslagen. Reden hiervoor is dat ik mijn pc opnieuw heb geinstalleerd en de betreffende outlookbestanden bij de betreffende gebruikers heb teruggezet. Nu heeft de ene gebruiker wel zijn e-mailadressen en de ander niet terwijl de methodiek bij beide hetzelfde is gegaan. Wie kan mij helpen.
  5. Ik gebruik Office 2010. Het bestand wat ik genereer komt uit een financieelprogramma. Daar exporteer ik de data naar een "komma gescheiden" csv-bestand.
  6. Wie weet hoe je een csv-bestand kan importeren zodat het geen 1 lsange string is maar elke waarde in een apart kolom zet. Hennie
  7. Als ik een reactie op een mail geef wordt de oorspronkelijke mail dicht geklapt. Wie kan mij helpen waar ik deze functie uit kan zetten. Ik heb Office 2010.
  8. Ik heb een NAS-server van JG die ik via internet kan benaderen. Hiervoor ga ik naar "mijn eigen website" en log met een username en wachtwoord in. Hierdoor kan ik bij de bestanden op mijn NAS-server. Nu heb ik ook een back-up programma (SynckbackSE) die de mogelijkheid heeft om te back-uppen op een ftp-server (lees NAS-server). Je ziet in de logfile dat er verbinding wordt gemaakt maar daarna blijft wachten. Het lijkt erop dat het programma kijkt naar de verkeerde poort maar zeker weten doe ik het niet daar er naar mijn idee geen verbinding gemaakt zou moeten worden. Tevens kan ik geen optie vinden om de benodige poort te wijzigen. Wie kan mij helpen
  9. Ik heb inmiddels, o.b.v een ander probleem op deze site, de oplossing gevonden. Je kan in Internet Explorer - extra - internetopties - programma's - internet programma's - programma's koppelen, programma's koppelen aan een extensie. Hierdoor worden nu de pdf's geopend met Nuance. Bedankt voor je bijdrage.
  10. Ook deze handleiding zegt hier niks over. Blz beschrijft hoe je pdf's kunt openen. Als ik op een pdf-bestand klikt wordt deze m.b.v. Nuance geopend. Ik denk dat "het probleem" dan ook in Internet Explorer zit.
  11. Dit is helaas niet mogelijk daar ik de laatste tijd veel wijzigingen / programma's heb toegevoegd.
  12. Sinds kort worden alle pdf-bestanden, die ik op internet wil openen, geopend in een apart tabblad van Internet Explorer terwijl ik het pdf-programma Nuance pdf heb draaien. Kan iemand mij vertellen waar ik de instelling hiervan kan veranderen. B.v.d. Hennie
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.