Ga naar inhoud

castafiori0

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

castafiori0's prestaties

  1. Werkt niet. Hij vraagt een administratorwachtwoord in te geven, vervolgens op ja te drukken om door te gaan. Alleen: enkel het nee-vak is aan te klikken. Er is geen keuzemogelijkheid om zelfs nog maar het ja-vak aan te duiden, laat staan er op te klikken.
  2. Omdat ik via het menu Configuratiescherm/Gebruikersaccount geen wijziging kon doorvoeren aan Uw accounttype wijzigen heb ik dat (administrator op niet-actief) via de Opdrachtprompt uitgevoerd. Toen ik mijn accounttype wilde veranderen lukte dat geenszins. Daarom probeerde ik via Opdrachtprompt de administratorfunctie weer te activeren, maar ik kreeg de foutmelding 'Systeemfout 5'.
  3. Enkele weken terug. Bij aanvraag van systeemherstel vraagt hij de goedkeuring van de administrator, die ik dus voordien via de opdrachtprompt op non-actief gezet heb.
  4. Als omzeggens computeranalfabeet wat betreft inzicht in software wil ik een probleem voorleggen, waaraan ik al zitten prutsen heb en dat ik daardoor waarschijnlijk alsmaar ingewikkelder maak. In Windows 7 is mijn Administratorfunctie blijkbaar gemanipuleerd. Om kort te zijn: via de opdrachtprompt heb ik hem om niet-actief gezet. Ik heb ook een Hijackbestand opgeslaan, maar kan het niet openen omdat er een administrator wachtwoord moet gegeven worden om het uit te voeren. Dus proberen via opdrachtpromp die functie weer actief te maken,maar ik krijg de boodschap dat het niet gaat wegens systeemfout 5. Ik zit dus stevig in de soep en heb helemaal geen idee hoe hier ooit uit te raken. Waarschijnlijk zie ik dingen over het hoofd die jullie ook moeten weten om mij adequaat hulp te bieden. Nu, moest er toch iemand zijn die mij duidelijke (want computeranalfabeet) informatie kan geven, altijd welkom.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.