Ga naar inhoud

Tiemen

Lid
  • Items

    67
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Tiemen

  1. Het probleem is plots vanzelf opgelost (oef). Bedankt voor de hulp clarkie, maar ben toch stiekem heel blij dat een reset niet nodig was
  2. GSM: samsung s4 mini android versie: 4.4.2 Deze ochtend deed mijn gsm heel raar. Van zodra ik wifi of 4g aanzet valt hij 'half' uit binnen de minuut ongeveer. Met 'half' bedoel ik dat de opstartprocedure verschilt ivm wanneer ik hem manueel uitschakel of de batterij er uitneem. Ik moet immers mijn sim niet opnieuw ontgrendelen. Het scherm wordt dus zwart waarna het samsung logo erop komt (met die paarse ellips rond) waarna ik terug op het ontgrendelscherm kom. Indien ik de wifi/4f niet snel terug manueel afzet na het 'heropstarten' valt de telefoon terug uit, ook al doe ik helemaal niets (dit herhaalt zich tot in het oneindige als ik de telefoon dus gewoon laat liggen). Ik heb dit reeds proberen googlen maar vond niets gelijkaardig, heeft er iemand enig idee wat dit kan veroorzaken en hoe ik dit kan verhelpen? thanks
  3. Het gaat om vanalles (word files, excel files, latex bestanden, figuren, ...) en ik heb de DVD gewoon geopend zoals je een USB stick gebruikt (ik heb dit in het verleden, weliswaar met een ander merk van DVD ook reeds gedaan en toen waren er geen problemen)
  4. Ik heb zopas een bestanden op een DVD+R gezet. Als ik de DVD uitwerp en opnieuw insert doet mijn laptop echter niets. (hij zoemt wel eerst alsof hij iets gaat lezen maar dan is het stil, als ik naar mijn DVD station ga en het wil openen zegt hij insert disk en werpt hij degene die erin zit uit) Hoe kan ik dit oplossen? Bedankt!
  5. Alles lijkt op dit gebied nog in orde. Wel heb ik tegenwoordig vaak last van volgende error die mijn pc doet freezen voor ongeveer 1 minuut. Dit komt voor als ik firefox voor het eerst opstart en naar een site ga (facebook, hln, ..) http://snag.gy/7F22I.jpg
  6. ok! Voorlopig niets meer van problemen *held*
  7. Cc cleaner: check zoek logje: zoek-results.txt
  8. Ik merk hier nu wel op mijn bureaublad een map op genaam 'Oudefirefox-gegevens', geen idee waar dit vandaag komt
  9. Done, ik heb Firefox nog niet opnieuw geinstalleerd. zoek-results.txt
  10. Helaas, heb redelijk wat schoongemaakt maar het probleem is er nog steeds. Is het trouwens normaal dat ik na het verwijderen en herinstalleren van Firefox nog steeds mijn bladwijzers heb?
  11. Enkel in Firefox (soms wel en soms niet). Dus het beste dat ik nu kan doen is gewoon in IE blijven werken of overstappen naar Chrome?
  12. Ok, dus ik moet me normaal gezien geen zorgen maken als ik alsnog ergens inlog via Firefox? (ik werk momenteel zoveel mogelijk via IE) Enige volgende stap die ik zou kunnen uitvoeren? Bedankt!
  13. Ook dit logje ziet er redelijk leeg uit. In welke mate is dit probleem eigen schadelijk voor mijn pc? Moet ik bijvoorbeeld opletten met het ingeven van wachtwoorden/bankgegevens of is dit type malware relatief "onschuldig" ? AdwCleanerS1.txt
  14. Het is trouwens ook zo dat MBAM vele sites/popups blokkeert en ik krijg hier dan melding van zoals rechtsonder op volgend screenshot (geen idee of dit u enige nuttige informatie verstrekt...) http://snag.gy/OvTxY.jpg
  15. Bovendien heb ik nu ook wat ads binnen internet explorer zoals in volgend screenshot van pc-helpforum op IE: http://snag.gy/LI9UE.jpg (banner bovenaan + vierkant in post)
  16. Er is niets veranderd. behalve het feit dat de ads nu wel 'zichtbaar' zijn ipv lege kaders: http://snag.gy/buMJy.jpg logje: zoek-results.txt
  17. Neen, dit is op bijna elke site zo. Enkel Facebook is volledig gevrijwaard en ook de google homepage is ok. http://snag.gy/W4M8q.jpg (3 horizontale banners + vierkant rechts)
  18. http://snag.gy/dNwaE.jpg (rechts breed + reclame in het midden) http://snag.gy/vIksp.jpg (4 horizontale banners + vierkant rechts) http://snag.gy/b9pRi.jpg (doorgelinkt naar ad website, als ik bijvoorbeeld op hln op een link klik gaat hij steeds naar dit soort websites en dan moet ik paar keer vorige volgende doen voor ik effectief naar het echte artikel doorgestuurd wordt) http://snag.gy/GfTRl.jpg (ook naar dit redirect hij heel vaak) http://snag.gy/N55Mk.jpg (blok rechts + banner onderaan) Zoals je kan zien zijn de meeste ads 'onzichtbaar' maar ze zijn wel heel storend, bewegen mee en vertragen heel de boel.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.