Ga naar inhoud

wildstream

Lid
  • Items

    23
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

wildstream's prestaties

  1. Een andere problematiek ok...mijn motto is alles kan beter. Mijn ram-geheugen kan idd x4 Ik brand één dezer een cd en hou je op de hoogte van de testresultaten.
  2. Ok...ik vind dat wel onstabiel. Ik zal één deze een cdke branden en indien nodig mijn geheugen vervangen of verdubbelen. Ik zie hier net dat bij een download van 355 kb/sec mijn geheugengebruik 83 % is, dus mss ligt het wel degelijk daaraan.
  3. In bericht nr 16 heb ik een afbeelding van een foutmelding gepost, dit kan toch niks met geheugen te maken hebben of heb ik het zo verkeerd voor? Het fenomeen trad idd vlak na de installatie op en ik schonk er niet zoveel aandacht aan tot ik op de site van pchelp botste...vandaar. De usb stick ligt klaar, hoe krijg ik de mogelijkheid om de optie te kiezen om op te starten via usb in de bios? Ik kan enkel kiezen tussen cd rom en hd.
  4. Ik bedoel dat ik de opstartvolgorde niet kan aanpassen als mijn usb poort niet wordt weergegeven hé. Ahja..ik zie wel wat ik ermee doe, zou me sterk verwonderen dat het probleem bij mijn pc geheugen te zoeken is.
  5. Hier ben ik al terug...usb drive E: is niet zichtbaar in de bios.
  6. Ik moest blijkbaar mijn usb stick formateren als multiboot, ik denk dat het nu gelukt is en ga de memory test nu starten.
  7. Ok, dit probeer ik vanaf ik terug lege cd's in huis heb....via usb stick lukt dit niet zeker?
  8. Ja natuurlijk wel, zoals je vroeg heb ik enkel deze gepost die niet up to date/onbekend zijn. Bij driver staat current, bij chipset valid.
  9. Ik krijg geen melding, het floept vanzelf terug weg nadat het 100pct heeft gehaald.
  10. Ik heb bovenstaande geprobeerd maar er wordt helaas geen log opgeslaan en ik kreeg ook geen overzicht. Ik moest mijn windows cd insteken en de controle ging tot 100 procent
  11. http://speccy.piriform.com/results/hAqmLsVauFAOUYmLQAvH0d6
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.