Ga naar inhoud

draw02

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

draw02's prestaties

  1. Medion laat weten dat mijn garantie verlopen is. Dat wist ik ook wel, mijn vraag was of er een stuurprogramma is om sd kaartjes groter dan 2Gb te kunnen lezen. Hierbij geef ik het zoekwerk op. Bedankt voor jullie reacties. Goetjes, draw02.
  2. Hello iedereen, ik heb zopas een mail gestuurd naar Medion. Ik laat zeker iets weten over het antwoord van de Medion support group. Groetjes, draw02.
  3. Bedankt voor jullie reacties, Clarkie en Steves, maar ik wil gewoon weten hoe ik dat sd sleufje aan de praat krijg. Ik weet ook wel dat het via een usb kabeltje kan. Dat is tenandere al gebeurd. Groetjes, draw02.
  4. Hello, Ik kocht laatst een digitale camera met een sd-kaartje van 8Gb. Na enkele foto's genomen te hebben wil ik die overbrengen naar mijn PC. (Medion 8800 met Windows XP en gleuf voor oa sd-kaartjes) Het lampje blijft knipperen, en blijkbaar kan de PC niet met het kaartje overweg. Hoe kan ik dat verhelpen? Dank bij voorbaat, draw02.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.