Ga naar inhoud

xsane

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door xsane

  1. Beste moderator, naar aanleiding van de vorige tip ben ik behoorlijk in de problemen gekomen. Herstellen naar een vorige setting leverde niets op. Heb toen de pc weer terug proberen te zetten naar de actuele datum. Vervolgens kwam ik niet meer in de pc. En heb de pc naar de leverancie MyCom gebracht. Gelukkig geen hardware probleem. Medewerker heeft de pc weer naar een werkende datum terug kunne zetten. Ben wel erg geschrokken. Waarschijnlijk te vlug gehandeld. Denk dat ik nu maar ga leven met het probleem van geen geschiedenis van IE.
  2. Ja, heb zowel systeemherstel als resetten Internet Explorer uitgevoerd. Geen succes. Zelfde probleem.
  3. Helaas. Ik heb uw advies uitgevoerd, maar het probleem blijft bestaan. Ik heb zelf idee dat er iest mis is met de link van de url-geschiedenis naar een bepaalde map. Dat de url's (browsergeschiedenis) op een rare manier worden opgeslagen op de computer: onder icoontje van computer staat dan met de icoon van internet explorer ervoor. Heb voor de zekerheid het laatste deel van de url weggehaald. file:///C:/Users/gebruiker/AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary%2520Internet%2520Files/%257B640AC51F-2F5F-4197-AECD-83BE42614034%257D/%257
  4. Browser is internet explorer. Ik kreeg gisteren mededeling dat Igoogle vanaf volgende jaar niet meer beschikbaar is en begon daarom met inschakelen van Google Chrome. Heb daar mee zitten rommelen omdat ik hem niet aan de praat kreeg na downloaden. Dus aan de ganga gegaan met google+ maar dat bevalt me (nog) niet.
  5. Op de een of ander manier heb ik mijn browsergeschiedenis uitgeschakeld. Die is nu niet meer zichtbaar. Het enig wat ik zie bij de weergave op datum, is een icoontje met computer. Hoe schakel ik dat weer in?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.