Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

pgmjans

Lid
 • Aantal items

  84
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over pgmjans

 • Titel
  Lid

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ok ik heb Malewarebytes verwijderd en toen ging alles een stuk sneller. Daarna weer Malewarebytes geïnstalleerd en nu gaat het weer redelijk snel. Mss is dit het probleem geweest. Bedankt voor de tip. Topic kan wat mij betreft gesloten worden. Gr. Peter
 2. Ok gedaan. Zij bijlage voor beide bestanden. Ik heb ook nog malwarebytes (betaalde versie) op mijn laptop en de virusscanner is AVG sercurity en tune up van AVG. Hij is traag in elke brouwser: firefox, chrome etc suc6 Addition.txt FRST.txt
 3. Hallo, sinds kort is internet erg traag. De pc op zich is snel zat maar als ik naar het internet op ga dan laden de websites wel erg lang. Ik heb een msi laptop met i7, 8 gb geheugen en met een ssd 256GB en 1000mb hd. De Virusscanner is AVG internet security pro en avg tune up. Hij is altijd snel geweest maar in een keer is hij traag. Ik kwam ook niet meer op internet steeds stond de adapter uit. Ook stond bij apparaatbeheer iets met een uitroepteken in. Die heb ik verwijderd en daarna lukt het wel weer op internet te komen maar blijft hij erg traag. Ik heb het snelste internet pakket van ziggo. Als ik sommige pagina's in tik dan blijft hij vaak mer dan 1 min zoeken. Als de website dan geladen is kan ik snel op de website navigeren. Iemand een idee wat dit kan zijn?
 4. Probleem is opgelost met opnieuw installeren met behoud van apps. Bedankt voor je hulp. Kun je me zeggen hoe ik weer alles kan verwijderen wat je gedaan hebt? Normaal krijg je aan het einde een instructie om alles ongedaan te maken. Groet en bedankt.
 5. Nee ik heb zeker vertrouwen in jou dit is wat ik gevonden heb. Ik wilde je dit alleen laten weten. Verder heb ik er geen bedoelingen bij.
 6. Wat ze aanbevelen is de Systeempartitie groter te maken voor de nieuwste updates. De systeem partitie moet minstens 500 MB zijn. Advies is om de systeem partitie te vergroten naar minstens 1 GB. Bedankt voor je info.
 7. Ok maar kan ik deze partitie dan toch groter maken bv naar 1000mb? Kan dat met partition magic of een gratis programma? Bedankt voor je info.
 8. Hallo de update wordt weer niet helemaal uitgevoerd. 2 foutmeldingen. Ik heb nog eens gezocht maar volgens mij is de update te groot om deze op de C grive uit te voeren athans dat zegt microsoft. De system schijf is nu maar 300mb groot en de update is groter dus dat gaat niet werken zo. Advies is om de system schijf groter te maken van 300 mb naar het liefst 1000mb. Weet jij hoe ik dit voor elkaar kan krijgen zonder alles opnieuw te hoeven installeren? Zie bijlage voor de schijf indeling (arcering geel).
 9. De updates kunnen niet worden uitgevoerd. Zie vorige afbeelding met de foutmelding. Ik dacht dat je dat nodig had.
 10. 2 updates worden niet geïnstalleerd. 2018-03 Cumulatieve update voor op Windows 10 Version 1709 for x64 gebaseerde systemen (KB4088776) - Fout 0x800f081f en Definitie-update voor Windows Defender Antivirus - KB2267602 (definitie 1.263.905.0) - Fout 0x80070643
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...