Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

pgmjans

Lid
 • Aantal items

  81
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over pgmjans

 • Titel
  Lid

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Probleem is opgelost met opnieuw installeren met behoud van apps. Bedankt voor je hulp. Kun je me zeggen hoe ik weer alles kan verwijderen wat je gedaan hebt? Normaal krijg je aan het einde een instructie om alles ongedaan te maken. Groet en bedankt.
 2. Nee ik heb zeker vertrouwen in jou dit is wat ik gevonden heb. Ik wilde je dit alleen laten weten. Verder heb ik er geen bedoelingen bij.
 3. Wat ze aanbevelen is de Systeempartitie groter te maken voor de nieuwste updates. De systeem partitie moet minstens 500 MB zijn. Advies is om de systeem partitie te vergroten naar minstens 1 GB. Bedankt voor je info.
 4. Ok maar kan ik deze partitie dan toch groter maken bv naar 1000mb? Kan dat met partition magic of een gratis programma? Bedankt voor je info.
 5. Hallo de update wordt weer niet helemaal uitgevoerd. 2 foutmeldingen. Ik heb nog eens gezocht maar volgens mij is de update te groot om deze op de C grive uit te voeren athans dat zegt microsoft. De system schijf is nu maar 300mb groot en de update is groter dus dat gaat niet werken zo. Advies is om de system schijf groter te maken van 300 mb naar het liefst 1000mb. Weet jij hoe ik dit voor elkaar kan krijgen zonder alles opnieuw te hoeven installeren? Zie bijlage voor de schijf indeling (arcering geel).
 6. De updates kunnen niet worden uitgevoerd. Zie vorige afbeelding met de foutmelding. Ik dacht dat je dat nodig had.
 7. 2 updates worden niet geïnstalleerd. 2018-03 Cumulatieve update voor op Windows 10 Version 1709 for x64 gebaseerde systemen (KB4088776) - Fout 0x800f081f en Definitie-update voor Windows Defender Antivirus - KB2267602 (definitie 1.263.905.0) - Fout 0x80070643
 8. Hallo wat moet ik nu verder doen heb nog steeds hetzelfde probleem.
 9. Hier de link: http://speccy.piriform.com/results/HgncbJV5J3I5CPvcfOw7sQb
 10. Hallo scan is uitgevoerd. Zie bijlage. Esetscan.txt
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.