Ga naar inhoud

patsy

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over patsy

  • Verjaardag 15-10-1967

patsy's prestaties

  1. Ik heb de firewall uitgeschakeld, nog steeds geen verbinding te krijgen. Krijg wel een foutrapport, zal straks eens schrijven wat er op het scherm verschijnt. :s Denk er stilletjes aan om vista in de vuilbak te werpen en xp te instaleren. I
  2. HELP ! Effe situatieschets. We hadden al een thuisnetwerk tussen de 2 computers via kabel, modem router olitec adsl sx202, werkt perfect, beide computers kunnen op internet, no prob. Nu is er een derde bijgekomen, op vista, die ik wel in het thuisnetwerk heb gekregen, alleen, hij geraakt niet op t internet. Nu zijn de computer na bovenstaande modem verbonden door een dlink G 54, router, wel met kabelaansluitingen, niets draadloos. De computers op xp kunnen onafhankelijk op t internet, die op vista krijgt geen verbinding. Waar zou het probleem zich kunnen kunnen verschuilen. Krijg er een punthoofd van, en ben ten einde raad, ben geen expert op computergebied.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.