Ga naar inhoud

Jee

Lid
  • Items

    291
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Jee

  • Verjaardag 26-07-1985

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Jee's prestaties

Rijzende Ster

Rijzende Ster (9/14)

  • Eerste post
  • Actief
  • Gespreksstarter
  • Week één klaar
  • Een maand later

Recente badges

1

Reputatie

  1. Ja de eerste 4 weken ging het nog wel goed met de laptop maar sinds vandaag is die sneller beginnen koelen... Kan door een paar %-en meer stof erin of door een extra programma dat is bijgeinstalleerd dat die net iets meer moeite moet doen... ? Achja, het is weekend. Goei weekend allemaal alvast 😉
  2. Bedankt voor de duidelijke uitleg. Ik was geen fan van een laptop omdat ik content was van mijn desktop. En zeker niet nu ik een zeer minder krachtige laptop heb dan mijn collega's. Had ik dat op voorhand geweten dan had ik neen gezegd tegen een laptop... Soit, ik weet waar het aan ligt nu. Het is wat het is zeker... ?
  3. Beste, ik heb een nieuwe laptop gekregen op het werk. Ik ben er niet tevreden mee. Ik vind het niet sneller dan mijn oude PC. Hij blaast ook nogal snel om te koelen. Kunnen jullie de specs even bekijken welke het beste is? Of de laptop effectief minder is dan de PC die ik had? Ik denk dat de huidige 2.20 GHz processor flink te kort komt tegenover mijn vorige 3,60 GHz. De 32 RAM tov 16GB ram gaat volgens mij niet zoveel verschil geven. Het is een laptop waar ik Outlook, Autocad en nog één ander niet zo zwaar programma op run. EDIT: en blijkbaar is Firefox met 1 tablat open ook stevig. Dan weet ik waar ze op moeten letten als ze mij nog eens een nieuwe geven. PS: mijn overige collega's hebben allemaal een Z-book. Welke wel een stuk beter is dan mijn laptop denk ik dan.
  4. Beste, als ik mijn agenda opdoe gaat die rechtstreeks naar hier "agenda-emailadres": Is er een manier om rechtstreeks in "Calender" terecht te komen? En ineens in de calender van mijn agenda? Nu moet ik telkens een paar keer klikken vooraleer ik op de juiste agenda/calender terecht kom. Alvast bedankt.
  5. Hoe krijg ik het gemakkelijkste wifi in mijn tuin(huis). Het tuinhuis heeft net, amper wifisignaal (telenet). Net te zwak om te streamen. De google chromecast die in de TV steekt staat net buiten bereik van deze wifi. Dit tuinhuis heeft wel een aparte zekeringskast. Hierdoor had ik me laten wijsmaken dat een wifibooster niet echt werkt vermits deze niet op dezelfde electriciteitskring van mijn woning zit. Nu had ik dit geprobeerd met een "Edimax N300 Fast Ethernet Router (2,4 GHz) zwart ". Deze heb ik 1 keer aan de praat gekregen. Maar omdat ik mijn google chromecast soms ook ergens anders nodig heb duurt dit vaak een uur en een hoop gevloek om dit allemaal te laten werken. Nu lukt het me gewoon niet meer zelfs. Ik geraak maar niet ingelogd op die Edimax Router de laatste tijd. Ik log dan in, stel alles in maar krijg geen verbinding. Dus 2 vragen. Hoe geraak ik toch op die Edimax Router ingelogd? (stappenplan dat ik volg in bijlage). Is er een betere manier om mijn WiFi te versterken. Alvast bedankt om even mee te denken
  6. En hierbij nog de link naar de pagina waar het probleem zich voordoet: https://sporza.be/nl/2022/12/18/bekijk-heerlijke-beelden-uit-buenos-aires-dat-davert-op-grondvesten-na-argentijnse-wereldtitel~1671386819747/
  7. Hierbij ook nog de instellingen in brave browser. Ik heb ook alles wat op "geblokkeerd" stond even op toestaan gezet. De pagina opnieuw geladen maar geen effect.
  8. Ik heb een paar weken last van het volgende: Brave browser laad vaak geen links en dergelijke. In bijlage foto links met Google Chrome waar hij wel twitter links laad en rechts met Brave Browser laad deze niet. Weet iemand welke instelling dit is om de links wel te laden?
  9. Ik ben op zoek naar een gaming, belgisch AZERTY toetsenbord. Nu vind ik er wel een paar maar de meeste merken hebben geen belgische versie? Heeft iemand tips van een goede website ofzo waar ik een groot aanbod aan belgische azerty's kan vinden? Wou zelf eerst Logitech kopen maar deze zijn vrij beperkt in belgische AZERTY, helaas. Alle tips welkom.
  10. Hoi, ik ben op zoek naar een nieuwe pc om wat te gamen, pokeren, youtube te kijken... Het moeilijkste vind ik, wat moet ik kopen? AMD of INTEL? En waar moet ik kopen? Lokale pc-shop of gigant zoals Coolblue, bol, mediamarkt,... ? Waarvoor heb ik een PC nodig? - Voornamelijk om te gamen: Anno 1800, Rainbow Six Siege, GTA V, Arma 3, ... Wat is mijn budget? - 3.500 euro Een merkcomputer of een samenstelling? - Maakt niet uit. Ik zou hem liefst kopen Ga ik overklokken? - Dat mag, soms bieden we dit wel aan met garantie. Zonder garantie hoeft dit dus zeker niet. Ga ik later upgraden? - ja, upgraden op termijn moet wel mogelijk zijn. Heb ik al die nieuwe functies wel nodig? - Goede vraag. Ik wil zoveel mogelijk wireless. Dus zeker goede "wifi" in de PC. Ga ik zelf assembleren? - Neen. Heb ik een besturingssysteem nodig? - Ja, Windows 10. Ga ik zelf installeren? - Nee. Heb ik een voorkeur aan onderdelen? - Ik heb het liefst alles van hetzelfde merk. Moest ik een PC van Asus kopen zou ik ook liefst scherm, toetsenbord en muis van Asus hebben. Als ze die allemaal al in hun gamma hebben. Heb ik nog randapparatuur nodig? - Alles, pc, scherm, toetsenbord en muis. Liefst alles draadloos. Heb ik specifieke wensen? - Stil is wel belangrijk. Geen RGB nodig. En zuinig mag uiteraard ook maar dat is ondergeschikt. Woon je in Nederland of België, wil je bestellen bij een specifieke (web)winkel? - Ik woon in België, sowieso AZERTY. Ik weet niet goed waar ik best kan kijken om een pc te kopen. Vandaar dat ik hier ff kom horen. Ik las ook wel dat er momenteel een tekort aan videokaarten is... dus misschien is het nu niet de moment om te kopen? Als je nog graag extra info wil, vraag maar raak.
  11. Hallo, als ik in google iets opzoek krijg ik bijna altijd resultaten met .NL. Is het mogelijk om dit in te stellen om deze met .BE te krijgen? Vroeger kon je filteren op België maar nu kan je enkel nederlands kiezen. Alvast bedankt.
  12. En nu lukt het bij mijn laptop weer niet om te connecten... pfffffffffff
  13. Moet ik dan eerst die LE_WH-1000XM4 verbinden om nadien die WH-4000XM4 audio te kunnen verbinden of hoe werkt dat ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.