Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Jee

Lid
 • Aantal items

  270
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Jee

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 26-07-1985

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Hoi, ik ben bouwkundig tekenaar en ik gebruik veel shortkeys. Nu was ik aan het denken om een multibutton muis aan te schaffen en dus daar veel shortkeys aan te linken. Of ik was aan het denken om eventueeel een extra keypad aan te schaffen om daar alle keys aan te linken. Maar nu weet ik niet of een extra keypad los staat van het origineel toetsenbord. Dat ik bijvoorbeeld cijfer 1 op het keypad koppel aan het commando L, en dat het cijfer 1 om mijn toetsenbord gewoon 1 blijft. Of worden die dan allebei L, wat niet de bedoeling is. Of gebruik ik zo een soort van streamdeck of zijn er andere tools waarmee ik makkelijk kan werken? Iemand hier een idee van? alvast bedankt.
 2. Yes! Hip hip hoera! Thx mannen!
 3. Idd, ben wat snel aan het zijn. Excuses. SearchReg.txt
 4. Omdat niet alle softwaremakers even nauwkeurig zijn kan dit probleem regelmatig voorkomen. De oplossing is echter simpel: ga via de File Explorer naar My Device -> Windows -> Start Menu en tap/hold het icoon dat je wilt verwijderen. Kies uit het menu dat verschijnt de optie delete en hiermee is je probleem opgelost. Dat versta ik niet goed. My Device? Is dat "deze computer" of "mijn apparaat"? Start menu is dat niet gewoon de windowsknop? Daar zie ik bwin niet staan... File explorere = verkenner?
 5. Staat er na afsluiten en heropstarten nog steeds. Heb de software (bwin) ook nog eens opnieuw geinstalleerd. En ik kan hem dan ook goed verwijderen nu. Maar het blijft als icoon tussen mijn programma's staan. Ook als ik het programma opnieuw installeer staat het foutief wit icoon voor het programma, en niet het BWIN logo. Al bij al blij dat het eraf is maar wel lastig voor het geweten dat het nog in de lijst staat
 6. Programma is verwijderd. Zou nu alleen nog uit de lijst van programma's moeten geraken...
 7. Nu heb ik het gewoon verder verwijderd met de Revo tooL. Maar dan staat die nog wel in mijn lijst...
 8. Nee, zie niets staan van BWIN.
 9. Met windows verwijderen snap ik niet. Ben Revo Uninstaller aan het installeren...
 10. Nee, is zeker gesloten. Zelfs als ik mijn pc heropstart en het direct probeer te verwijderen lukt het niet.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...