Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Jee

Lid
 • Aantal items

  244
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Jee

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 26-07-1985
 1. Ok, ga die eerste eens proberen. Hopelijk werkt die voor Pokerstars. Alvast bedankt. Moest er nog iemand tips hebben mag je die altijd geven. Ik zal begin de maand Mei laten weten of het gewerkt heeft
 2. Hoi allemaal. Ik heb een programma welke controleert in welk land je bent. En ik kan deze enkel in België gebruiken. Dan ik via een VPN verbinding deze software alsnog in het buitenland gebruiken? (het betreft Pokerstars) Iemand ervaring hiermee? En welke is een goede VPN service? En bestaan er goede gratis VPN services... ? Alvast bedankt.
 3. Wat ik heb gemerkt is dat je op de foto klikt, de bewerkingstools wel verdwijnen. En als ik dan de kader naar links uit het scherm schuif is het eigenlijk al vrij goed. Dus met dit resultaat ben ik al best tevreden. Bedankt allemaal om toch de tijd te nemen om mee te denken. En sorry voor jullie tijdsverspilling. Groetjes en bedankt allemaal!
 4. Als ik full screen modus ga, krijg ik de afbeelding op de grootte zoals ik wil, maar dan kan ik weer niets anders op mijn scherm zien. Dus ik zoek eigenlijk een combinatie van fullscreen modus, maar toch nog van breedte aan te passen. Snappen jullie waar ik naartoe wil?
 5. Ik zou de foto in het rood groter willen. Zonder de randen in het geel. Dus echt maximaal. Het geel moet weg dan wordt het rood groter Hopelijk is het wat duidelijk. Het is misschien wel wat muggenzifterij van mezelf maar ik zou het toch handig vinden. EDIT: Ik krijg de afbeelding ook niet smaller, dus de gele randen links en recht van de foto worden ook niet kleiner. Dus ik verlies hier best veel plaats eigenlijk, waardoor mijn te gebruiken ruimte rechts minder is. En ik zit op een laptop dus een tweede scherm is niet echt een optie. Ik kan met overlapping werken enzo maar ik zou het toch gewoon graag verkleinen met een andere app ofzo. Alvast bedankt.
 6. Momenteel open ik een afbeelding gewoon met windows 10 standard programma "foto's"... Maar dat is met een hoop balkjes en randen en neemt veel te veel plaats in. Momenteel los ik het op door de afbeelding in paint op mijn bureaublad te plakken, maar de afbeelding wijzigt regelmatig en dat is veel werk om dit elke keer helemaal aan te passen. Dus ik zou een programma willen dat de tekening/afbeelding kan openen zonder al die randen en balken, zodat ik ze zo groot mogelijk kan openzetten. Fullscreen gaat dan weer niet want dan kan ik weer niet werken in mijn andere programma's. Dus ik zoek een programma dat zuiver en alleen de afbeelding laat zien. Een soort van full screenmodus zonder randen, balken etc.. maar die ik wel van grootte kan aanpassen. Ik weet niet of dit bestaat... Alvast bedankt om te proberen te helpen :) Grtn
 7. Hey, ik heb een afbeelding die ik graag zou willen openen maar dan zonder al de randen en bewerkingstools. Gewoon een kader met zuiver de afbeelding in, waar ik de grootte van kan aanpassen... bestaat dit? Alvast bedankt voor enige tips!
 8. Bedankt clarkie, het is al opgelost. Weet niet of ik het ergens kan aanduiden dat dit topic is opgelost.
 9. Ok, heb het zelf gevonden. Heb mijn chromecast kunnen resetten (klein zwart knopje op de cast zelf) En dan opnieuw geïnstalleerd met de laptop en alles ging goed. Toch bedankt en sorry voor jullie tijd. Prettige feesten allemaal!
 10. Mijn tv heeft de chromecast wel gevonden, dit was dus via de smartphone, zie afbeelding: Moet ik misschien eerst deinstalleren ofzo zodat hij mijn gsm is vergeten en een nieuwe verbinding maken met de laptop ofzo? Ik denk maar mee en geef graag zo veel mogelijk info...
 11. Hoi allemaal, heb net een google chromecast V3 aangeschaft. Ik heb hem makkelijk kunnen verbinden met mijn smartphone. Maar ik krijg met mijn laptop niet gevonden (zie screenshot). Ik zit op wifi, heb avast uitgezet. Heb windows 10 met de laatste updates (altijd automatische updates...) Dus ik weet niet waar het kan aan liggen. Iemand van jullie een idee? Alvast bedankt, Jee
 12. Hoi allemaal, ik zou graag weten of het mogelijk is om mijn processor "i7-7700hq @ 2.8ghz" te boosten naar 3.8ghz. Vermits ik hier en daar lees dat 2.8ghz de minimum is en er meer uit te halen is. Zoals je hier kan lezen: https://ark.intel.com/products/97185/Intel-Core-i7-7700HQ-Processor-6M-Cache-up-to-3_80-GHz Staat minimum: 2.8ghz en maximum up to: 3.8ghz. Nu weet ik niet of mijn laptop dit automatisch doet of kan boosten. En ook niet hoe... Iemand die me hier wat mee kan helpen? Alvast bedankt.
 13. Pc opnieuw opgestart voor 2de maal en nu is de opdracht weg. Ok, bedankt aan mezelf
 14. Hoi, ik heb een bestand in mijn printertaken staan en ik krijg die niet verwijderd. Rechtsklikken en annuleren werkt bij nieuwe taken, maar 1 taak gaat er niet uit, die zit goed vast Kan iemand mij helpen hoe ik hem eruit krijg? Alvast bedankt.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.