Ga naar inhoud

Niki4

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Niki4's prestaties

  1. Blijkbaar is mijn laatste bericht niet door gekomen, ik heb een medion window XP media center edition 2005. Ik weet niet of dit voldoende is.
  2. Ik heb via de link geprobeerd om het probleem op te lossen...maar het programma geeft aan 'probleem niet opgelsot' En effectief als ik een cd insteek geen reactie.
  3. Super bedankt, het werkt terug. Zou ik u nog een vraag mogen stellen, dit probleem heb ik al geruime tijd. Mijn laptop denkt dat hij geen cd-roms kan lezen... Ik kan dus niets installeren of geen dvd bekijken. Kan dit opgelost worden?
  4. Dag Asus Ik heb windows XP. Ik kan niet doen wat daar staat, als ik op start druk kan ik daar niet onmiddellijk iets typen.
  5. Hallo Ik heb daarstraks een paar software bestanden gewist...ik denk 1 teveel want sindsdien heb ik geen geluid meer op mijn laptop. Kan iemand mij helpen? Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.