Ga naar inhoud

carlae

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

carlae's prestaties

  1. Dag J.Pierre, Probleem opgelost. Wat was blijkbaar het probleem: ik wilde deze namiddag van de DVD van het mobo. de usb 3 Driver installeren, dit ging niet daar de windows installer blijkbaar een fout gaf. Daarom heb ik beslist om W.Dows terug te herinstalleren, zojuist klaar. Alles werkt terug goed. Ik kon ook het Speccy snapshot niet plaatsen daar ik zonder muis maar niet kon inloggen. Toch Bedankt voor de suggesties / hulp. Grtn., Carlae.
  2. J.Pierre, ik heb dit reeds verschillende x geprobeerd, doch zonder resultaat.
  3. Goede Morgen, Vooreerst dit, ik heb reeds een ganse tijd gezocht op HET forum maar ik vind geen oplossing voor mijn probleem. Gegeven: Ik heb een nieuwe PC. samengesteld. Windows 7 Prof. 32-bits. met Service Pack 1 als besturing. Internet werkt perfect. Beeldschermaansluiting werkt perfect. Kortom: Enkel de USB aansluitingen werken niet, zowel voor- als achteraan, zowel USB 2 als 3, al de rest werkt dus wel. - In verkenner zie je ook ALLE stations: C, D. - In apparaatbeheer zie je ALLE USB controllers en hubs. - Er staat geen enkel uitroep-(geel) teken bij, zouden dus normaal moeten werken... - Ik kan bij schijfbeheer ook niks wijzigen of oproepen als ik een USB aansluit, m'n gewone harddisk zie ik wel, dus "interne" aansluitingen vertonen geen probleem. - ik heb reeds verschillende x ALLE USB controllers -Hubs verwijderd en terug opgestart, geen resultaat. - Tijdens deze nieuwe opstart(s) zie ik (rechtsonder) dat de nieuwe struurprogr's. geinstalleerd worden, de muis werkt wel zolang NIET ALLE st.progr. geinstalleerd zijn, dan zoals hierboven geschreven, niks meer. - Ik weet dus eigenlijk niet of tijdens de nieuwe opstart, vooraleer ALLE st. Progr. geinst. zijn, er enige USB aansluiting zou werken... - Daar ik ALLES via toetsenbord moet ingeven, dit is het enige dat werkt(niet via USB.), duurt één en ander wel langer of met de USB-muis, maar het gaat. - Ik heb via de Microsoft site een fixit (MicrosoftFixit50028) gevonden, blijkbaar voor Vista, maar vooraleer dit te proberen wil ik eerst via deze weg info-hulp vragen. - Ik dacht ook reeds aan een "repair" of desnoods een herinstallatie van W.Dows 7, dat laatste wil ik toch voor het allerlaatste houden... Ik verstuur deze vraag om hulp wel van m'n andere PC. om sneller te werken. Dus als ik een tip ontvang moet ik telkens oa. m'n scherm her-aansluiten ofwel desnoods werken via PC. van m'n zoon om eerst deze hulp te lezen(andere kamer, maar de zoon slaapt nu nog..., dus ssstt...) Alle hulp is welkom. Grtn., Carlae.
  4. Dank aan allen, m'n vragen zijn beantwoord. Ik kan beginnen met de volledige samenstelling.
  5. (Laat) antwoord op de vraag van"Stegisoft": magazine is Hardware-info 03/2012 Blz. 16 tot 20, aub. Vraag voor "Superjona": aangezien op vb. mobo.Gigabyte Z77 dergelijke mSATA socket zit, heeft dit dan geen, of bijna geen nut? of zoals U voorstelt, een 2-de "gewone" SSD? Indien gewone (2-de) SSD beter, kan dit makkelijk geconfigureerd worden?
  6. Dank, Maar wat ik meende te verstaan in dat Magazine was dat bij gebruik als Caching SSD deze zogezegde "mini"-SSD functioneert als buffergeheugen van de harde schijf, dus los van de SSD voor besturing / opstart progr.'s. Daardoor zouden de gegevens (data) sneller beschikbaar komen...
  7. Hallo, Dit is hierbij m'n eerste vraag, ik ben nog maar pas "ingeschreven" op-in dit volgens mij heel interessant forum. Ik wil voor mezelf een nieuwe PC. samenstellen, ik heb wel al enige ervaring hierbij, Ik denk onder andere aan een Z77 moederbord, een SSD (120GB)voor m'n besturing en programma's en een harde schijf van 1TB. Ik lees in het "Hardware-infomagazine" dat een SSD bijkomend kan gebruikt worden om de harde sch. te versnellen, althans de gegevens overdracht zodat de gegevens nog sneller beschikbaar komen. Nu m'n vraag: Kan ik: 1- een SSD gebruiken voor m'n besturing en dergelijke. 2- een harde schijf voor de data. 3- een bijkomende speciale (caching)-SSD (inpluggen in het mobo., zie Gigabyte GA-Z77X-UD3H die dergelijke socket, m-sata genaamd, ook heeft) om de harde schijf te versnellen. Dus bovenstaande 3 samen! Grtn., carlae.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.