Ga naar inhoud

Cellooke

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Cellooke's prestaties

  1. Mag ik mijn vraag/jullie reactie en aanpak even in de wachtrij zetten ? Het profielprobleem is inderdaad een hot item. Ik had het terloops vermeld op een hobbyforum waarop ik heel regelmatig meeschrijf. Ik was er niet de enige met het probleem. Gisteren stond daar een vermelding dat bij iemand het probleem opgelost was. daarom heb ik Google Chrome opnieuw geïnstalleerd. En jawel : het profielprobleem + de daaruit volgende moeilijkheden lijken allemaal opgelost. Ik hou dit wel in het oog ! Een Hijackthislog heb ik nog niet gemaakt. Ik weet niet precies te zeggen sinds wanneer ik Chrome gebruik. De problemen zijn recent . Ze begonnen rond 3 juli. Ik heb geen Vista/gebruik(te) geen AVG. Voorlopig zijn de problemen wel opgelost. is een Hijackthis nog nuttig ?
  2. Bovenstaande foutmelding kreeg ik een aantal dagen geleden telkens wanneer ik een nieuwe pagina wou openen/een link bekijken enz... Googelend vond ik dat ik het probleem mogelijks kon oplossen door mijn profiel opnieuw in te stellen. (google support). Ik heb de aanwijzingen stap voor stap gevolgd....het probleem leek opgelost.... tot de volgende morgen : het probleem was er terug. Een kennis zei me : 'verwijder google chrome...dan ben je zeker van het probleem van af. En gebruik Internet Explorer'. Zo gebeurde.... Helaas...er kwamen nieuwe problemen. -foto's bekijken die op de Pc waren opgeslagen kan niet meer. -Een nieuw bericht plaatsen in mijn Blog (Blogger) evenmin. -Mijn partner die de mails leest in Microsoft outlook kan geen enkele link in de maisl openen. de foutmelding luidt : 'deze bewerking is geannuleerd vanwege systeembeperkingen. Neem contact op met de systeembeheerder'. Mijn vragen : 1. Zijn al die problemen het gevolg van het profielprobleem bij google chrome ? 2. Kan ik zélf (met mijn bescheiden kennis) hier iets van oplossen ? Of moet ik wachten toto onze verkoper/technieker eind van de maand uit vakantie komt ? 3. Klopt het dat Blogger en Internet Explorer weinig compatibel zijn ? En kies ik dan beter voor Firefox ? of kom ik dan van de regen in de drop ? Alvast bedankt om mijn probleem even te willen bekijken.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.