Ga naar inhoud

Henk Flederus

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Henk Flederus

  • Verjaardag 26-07-1950

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows XP professional
  • Monitor
    Samsung SyncMaster 151B

Henk Flederus's prestaties

  1. Je kan hem ook een prive bericht sturen.
  2. Vandaag is het probleem opgelost, ben gebeld door Tele2 en nogmaals alle settings doorgenomen Toen was het voorstel om de tablet te resetten naar de fabrieks instellingen. Toen stribbelde ik even tegen want zou dan mijn apps en data kwijt zijn, wel backup gemaakt maar dat staat dan ergens intern maar wist niet of dat zou blijven staan. Heb hem er nog even aan herinnerd dat hij het met de Vodafone sim wel doet en dat ik de reset dus eigenlijk niet nodig vond en ook niet zag zitten. Hij bedacht toen dat een sim reset misschien kon helpen, dat gaat 10 minuten duren, dus werd ik daarna weer gebeld, en raad eens wat? Hij doet het! Groeten Henk
  3. De Android versie is 4.0.7 Als ik de 3G inschakel komt er wel 3G te staan en een soort bargraph met de signaalsterkte. Daar staat een kleine letter R bij dat kan beteken dat roaming aanstaat. Ik kan dan zien welke netwerken er zijn, als ik daar kies voor automatisch selekteren, meld hij connected, als ik kies voor T-Mobile, meld hij ook connected. In beide gevallen doet internet het dan niet, de tablet meld dan, Kan geen verbinding maken met internet.
  4. De Sim van mijn telefoon is geschikt voor Spraak, SMS, MMS en Internet. Daarvan gebruik ik alleen de 1e twee. Mijn nieuwe Sim is een Data Only, voor 250 MB per maand. Er hangt wel een 06... nummer aan.
  5. Heb ik inmiddels weer gedaan zonder succes. Ik heb dit forum al ruimschoots bezocht en daar ook dezelfde vraag gesteld, nog geen antwoord gehad. Bij Tele2 toestelhulp ook de diverse instellingen voor andere toestellen bekeken en een aantal keren met de 1e lijn van de helpdesk gedaan, ook die kwamen er niet uit. Ik wacht inmiddels al erg lang op een telefoontje van de 2e lijnshulp. Bedankt voor jouw vlotte reaktie.
  6. De tablet en 3G stick zijn nieuw en heb deze uitgeprobeerd met mijn Sim van de telefoon. En dat werkt prima. Nu heb ik er een Sim voor besteld bij Tele2, maar die wil niet werken. Veel gebeld met Tele2 en veel informatie van internet gehaald maar niets heeft geholpen. Bij Tele2 ben ik aan het lijntje gehouden en volgens hun zit ik nu aan het kontrakt vast. Wie weet er wat van de APN instellingen??
  7. Zou het niet veel simpeler kunnen? Als je het programma wil wijzigen kan je de weg bewandelen als voor het verwijderen van een programma. Ook kan het zijn dat als je de originele CD plaatst, dat hij de vraag steld; repareren of opnieuw installeren.
  8. Ik ontdekte dat mijn probleem afgesloten was als zijnde OPGELOST, dit is niet zo. Ik kan nog steeds geen woorden toevoegen. Ik krijg nu wel een lijstje met woorden waardoor ik het foute woord kan vervangen. Maar kan nog steeds niet toevoegen.
  9. Dat heb ik ook nu weer gedaan, alles staat daar aangevinkt. Het probleem is er nog.
  10. Mijn spellingscontrole werkt maar ik krijg geen voorstel meer om het foute woord te vervangen. Ook het toevoegen van een goed woord lukt niet meer. In Microsoft Office Word 2007 werkt het ook niet.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.