Ga naar inhoud

EchtAmateur

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door EchtAmateur

  1. Opgelost: Dagen ben ik aan het sleutelen geweest, IE10 en IE9 verwijderd, daarna kon ik IE10 er niet meer op krijgen (het is bekend dat er nog wel eens bestandjes achterblijven, die goed herinstallatie voorkomen), maar na enkele dagen lukte het (dit als tip voor het geval iemand daar tegenaan loopt). De oplossing was eigenlijk simpel, maar ik had nooit verwacht dat het daaraan kon liggen. Ik krijg de foutmelding in IE als ik de (aparte) geluidsboxjes niet heb aangesloten. Aangezien deze brommen, heb ik ze nooit meer aangesloten (grappige Youtube-filmpjes kun je ook kijken zonder geluid). Blijkbaar moeten de boxjes zijn ingeplugd om de meeste Youtube-fimpjes in IE te bekijken; raar maar waar.
  2. Flash verwijderd en opnieuw geïnstalleerd, maar zonder succes. De invoegtoepassing (die ik nooit akkoord heb gegeven) verschijnt overigens alleen bij een website die dat nodig lijkt te hebben. Dus op Google staat die invoegtoepassing niet op de lijst (Extra->Invoegtoepassingen beheren), maar bij bezoek aan b.v. pc-helpforum staat de invoegtoepassing wel ingeschakeld. Ik heb Microsoft Fixit een keer laten draaien, en die heeft wel wat Multimedia issues gerepareerd, maar ik kan nog niet standaard Youtube filmpjes draaien (alleen als ik de invoegtoepassing uitschakel. Helaas heeft de invoegtoepassing niet de optie "Alle websites toestaan, behalve Youtube". Voorlopig kan ik dus alleen: 1. de invoegtoepassing uitschakelen als ik Youtube op IE wil kijken; 2. alle andere website een voor een toestaan om de invoegtoepassing in te schakelen, zodat al die andere website in de lijst komen voor de invoegtoepassing. 3. Youtube op Chrome gaan kijken. Als iemand nog een idee heeft om het beter op te lossen, dan hoor ik het graag.
  3. Flash Player opnieuw geïnstalleerd (valt mij op dat alhoewel ik dezelfde versie nu meerdere malen over elkaar heb geïnstalleerd, dat er nooit wordt gemeld dat het al geïnstalleerd is). Shockwave Flash Object invoegtoepassing heb ik niet meer, youtube fimpjes werken ook niet in IE (wel in Chrome), maar de continue vraag om Flash Player invoegtoepassing te 'installeren' krijg ik (gelukkig) niet meer. Het probleem dat ik geen Youtube fimpjes meer kan kijken in IE is echter nog niet opgelost. Oeps, nu is de Shockwave Flash Object Player invoegtoepassing er opeens wel (Internetopties). Ik heb geen invoegtoepassingen laten inschakelen, maar misschien was een en ander nog niet ververst tijdens de installatie van Flash Player. Of het is gebeurd tijdens mijn uitstapje naar Youtube via Chrome.
  4. Helaas. Nu heb ik de invoegtoepassing Shockwave Flash Object niet meer (en in die dus ook niet ingeschakeld), maar kan ik Youtube ook niet kijken. Bijna alle invoegtoepassing zijn uitgeschakeld, dus ik zal eens kijken wat er gebeurt als ik die inschakel en/of als ik Flas Player opnieuw installeer.
  5. Sinds kort (aug/sep 2013) draaien Youtube-fimpjes meestal niet in IE10. Als ik een muziekfilmpje aanklik, dan draait die 1-2 sec, en gaat dan naar een volgend muziekfimpje die ook 1 sec draait, etc (er lijktv wel een lijst te worden afgewerkt); direct of pas later komt de foutmelding "Er is een fout opgetreden". In Chrome is er niets aan de hand. Ik heb wel ontdekt, dat als ik de invoegtoepassing Shockwave Flash Object UIT zet, dan werken de fimpjes wel in IE. Als ik de invoegtoepassing Shockwave Flash Object echter UIT zet, dan wordt er echter op alle websites (ook deze) continu gevraagd om de invoegtoepassing Adobe Flash Player uit te voeren (maar als ik dat niet doe, kan ik toch gewoon verder). Ik dacht eigenlijk dat Shockwave en Flash Player verschillende dingen waren, maar als ik de invoegtoepassing Adobe Flash Player toesta, dan wordt de invoegtoepassing Shockwave Flash Object AAN gezet. Ik snap niet waarom opeens de youtube-fimpjes niet meer werken (meestal) als ik de invoegtoepassing Shockwave Flash Object AAN laat staan, maar dat het goed werkt als ik die UIT zet. Ik heb recent wel een Trojan.Ransom en Trojan.Ransom.Gend moeten verwijderen, maar of het daar wat mee te maken heeft weet ik niet (volgens mij zijn die pas later op de computer gekomen, en had ik het probleem al eerder). Wie snapt dit?
  6. AdwCleaner (een van de vele die ik heb geprobeerd aan de hand van forumdiscussies) lijkt wat (extras) gedaan te hebben: in log staat: Folder Deleted : C:\Users\Sander\AppData\LocalLow\Incredibar.com. Als ik nu Explorer herstart, blijven de extra tabbladen op de ingestelde waarde staan (nu ingesteld op "eerste pagina", en dat is NIET Incredibar ;-)). Ik heb nog niet geprobeerd wat een link uit Excel nu doet, want Explorer is nu in ieder geval weer workable, en ik wil niet weer terugvallen naar een situatie waarbij ik continu wordt geconfronteerd met Incredibar. De reactie is echter zeer gewaardeerd, en als ik terug ben van vakantie zal ik een kijken of alles nu weer is "hersteld". Ik hoop dat men snel wat doet aan dit soort Internet-terreur, net zoals ze dat hebben gedaan met de telecom-terreur (in ieder geval in Nederland, "bel-me-niet-register"), en zoals ze (in een beperkte poging) hebben gedaan met surfgedrag gebaseerde advertenties (volg-me-niet-register, opt-out).
  7. Ook ik heb deze irritante tools in Explorer gekregen. Ik heb al diverse gratis programma's gedraaid (AVG, MBAM) (HijackThis lukte me niet, ik kreeg er alleen maar meer "WiseConvert"werkbalken bij, die ik maar direct heb geactiveerd), en ik heb alle zichtbare verwijzigingen naar ïncredibar verwijderd uit registers (regedit). Alhoewel er nu geen registermappen meer lijken te zijn van Incredibar en ook niet meer bij Internetopties onder Werkbalken en uitbreidingen staan, als nieuwe Explorer-tabs op "lege pagina" staan (maar ook als ik een willekeurige site-link uit Excel aanklik), en een nieuwe tab open, dan is dat toch weer MyStart-incredibar. Als ik nieuwe tabs instel op "eerste pagina", dan opent die goed, maar bij elke herstart van de computer staat de tab weer op "lege pagina" en wordt incredibar gestart bij een nieuwe tab (ook het volg-me-niet register wordt elke keer gereset naar "wel reclame"). Vele hebben dit probleem al aangekaart op dit forum, maar de teksten zijn voor mij als amateur grotendeels abracadabra (dat over die registers heb ik ook maar opgepikt op internet). Ik log nu met de laptop in op een wireless open verbinding, maar ik weet niet of dat er iets mee te maken heeft. Ik ben al een paar dagen bezig (op de camping), maar ik krijg incredibar niet geheel weg. Kan dit niet op een makkelijke manier worden verwijderd (b.v. Explorer eraf gooien en opnieuw installeren; dat zal wel niet, want dat wordt nergens voorgesteld). Ik kom er niet uit.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.