Ga naar inhoud

adelaar27

Lid
  • Items

    44
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door adelaar27

  1. heb uw handleiding gelezen,mijn pc is een oude Processor: minimaal een 1 gigahertz (GHz) processor of sneller, 32 bit (x86) of 64 bit (x64) RAM: minimaal 1 GB RAM (bij een 32 bits processor) of 2 GB RAM (bij een 64 bits processor)deze oude pc heeft minder dan 1gigahertz en ook minder dan1gb ram. ik wil u bedanken voor alles en zal deze oude pc alleen voor spelletjes gebruiken,nogmaals bedankt
  2. ik heb van alles geprobeerd o.a. met diskmgmt.msc en met DBan progamma van internet kan ik jammer genoeg mijn c-schijf windows xp niet verwijderen wat ik wil is de hele windows xp verwijderen zodat er geen twee besturings progamma staan (xp en windows7) wie kan me helpen?????? nogmaals bedankt voor je reactie.
  3. hoe kan ik de hele c-schijf van windows xp verwijderen om opnieuw te laten installeren met windows7
  4. Heb een nieuwe pc. gekocht windows 8 daarna een hotmail en chello e-mail account aangemaakt, krijg wel bij hotmail berichten binnen, maar geen berichten bij mijn chello,berichten gaan wel naar mijn oude xp pc outlookexpress,mijn vraag is wat moet ik doen om alle e-mails in mijn chello account windows 8 binnen te krijgen inplaats naar mijn oude xp outlookexpress? wie kan mij helpen? windows 8 is voor mij nog te moeilijk. alvast bedankt.
  5. ik wil windows live aanmaken maar ik heb bepaalde e-mails op mijn oude xp staan en die wil ik overzetten,hoe krijg ik dat gedaan van mijn xp outlook express naar windows 8 (mag ook naar mijn hotmail) hoe moet ik dat doen?
  6. hoe kan ik mijn e-mails account (outlook expres windows xp) overzetten naar windows 8. en hoe moet ik een nieuwe outlook expres account aanmaken in windows 8 heb al een hotmail account aangemakt en wil alle gegevens van mijn oude outlook expres windows xp bewaren wie kan mij helpen? alvast bedankt
  7. ik heb alles gedaan, maar ik kom er niet uit,heb besloten om opnieuw pc te installeren bedank voor al uw moeite
  8. C:\program files\map fixbee bestanden fbdefragsre.exe omdat ik al ccleaner en regclean.pro heb wil ik map advanced optimizer 3 bestanden as03defragsrv.exe verwijderen dit is maar een deel wat ik van programfiles c wil verwijderen, als u mij kan helpen heel graag
  9. en wederom krijg ik een bericht set up has encountered a problem and needs to close
  10. ik heb steeds melding van error wanneer ik net frame work v4.0 een setup wil maken. wie kan mij helpen om deze microsoft net frame work v4.0 setup te krijgen {bedankt}
  11. Deze computer----lokaal station C----program files {hier zitten oude software die ik wil verwijderen} sommige kan op de normale manier verwijder worden,maar andere software kan dat niet, heb geprobeerd met eraser, your uninstaller en met revo uninstaller helaas krijg ik steeds bericht dat de toegang is geweigerd
  12. heb met your uninstaller geprobeerd, geen succes wel kan ik van de harde schijf verwijderen zoals met erasr en revo uninstaller maar van program files-C wil maar niet lukken, heb perobeerd te verplaatsen naar D om vandaar te verwijderen, ook niets
  13. ik wil oude software dat ik niet meer gebruik in program files c verwijderen, maar de toegang is geweigerd {controleer of de schijf vol of tegen schrijven is beveiligd of dat bestand momenteel in gebruik is}bestand is niet in gebruik,zelfs met eraser kan ik niet verwijderen. wie kan mij helpen?
  14. wij 65+ers willen graag weten of het mogelijk is een nzb download nl.windows xp retail home &pro sp3 origineel,iso gebrand de oude windows xp pro kan vervangen om opnieuw te installeren.b.v.d.
  15. ik wil graag weten wanneer alles van c-schijf (incl.windows xp) naar een usb stick 32 gb overgezet is en daarna alles verwijderen.kan ik dan opnieuw alles installeren incl.windows xp. van uit usb stick wat gebeurd er met de besturing van windows. b.v.d.
  16. heb een backup van mijn bestanden gemaakt van windows xp, mijn vraag is kan ik windows7 zomaar installeren zonder mijn bestanden te verwijderen of moet ik alles verwijderen? bvd.
  17. sorry ik ben maar een beginneling, ik heb u aanwijzingen gevolgd tot opslaan onder mijn documenten. zou u zo vriendelijk willen zijn om mij te kunnen uitleggen hoe ik deze opgeslagen bestand (syslog) moet toevoegen aan volgend bericht en wat moet ik een printscreen (ctrl+printscreen) maken om deze rechtstreeks te plakken of opslaan en zo invoegen in mijn bericht, zodat ik de knop van meer opties kan vinden. vriendelijk dank.
  18. heb precies gedaan met ccleaner tot twee keer toe analyseren en schoonmaken daarna scan naar problemen--back up--ja--daarna fouten herstellen en eens overgedaan met regclean pro. pc opnieuw gestart,mozilla firefox gedownload en geinstalleerd,maar als ik firefox open en naar een website zoals startpagina.nl reageerd firefox niet en moet ik beeindigen. internet explorer en google chrome doet het prima alleen firefox doet het niet,wat is er aan de hand? kan iemand me helpen bvd.
  19. wie kan mij helpen, mijn mozilla firefox loop steeds vast, heb andere mozilla firefox gedownload maar deze loop ook steeds vast,elke keer als ik deze open om naar een website te gaan loop die vast en krijg te zien dat firefox niet reageerd. internet explorer is goed, maar firrfox loop steeds vast. BVD.
  20. bedankt, ik ga dat eerst proberen, als het lukt laat ik dat even weten,maar als je meer weet laat me dan even weten
  21. ik heb een nieuwe probleem namelijk een cassette film van camrecorder jvc (oude vacantie film ,casette) wil ik ook importeren naar een vista laptop (dus geen digital), wie kan me helpen, stap voor stap, aub mijn dank.:hmpf:
  22. neen, vacantie films gemaakt met een cam recoder en deze naar de c-schijf overgezet (geen digital) op de pc speelt het wel maar ik kan niet overzetten naar een video ts om ze te kunnen branden op een dvd
  23. hoe kan ik film bestand overzetten in c-schijf in een video ts om ze te kunnen branden bvd.:argh:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.