Ga naar inhoud

kenberg123

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

kenberg123's prestaties

  1. Ik woon in Limburg, Heerlen.. Dat is volgens mij wel een eindje uit de buurt neem ik aan? Ik kan via iemand hier bij mij in de buurt jouw samenstelling voor een goedkoper prijsje + assemblatie krijgen.. Is een bedrijf en die handelt in pc's, en doet samenstellen voor klanten.. Morgen stuurt die mij een offerte voor een systeem met door jouw samengestelde specs.. Laat morgen weten wat het precies gaat kosten als ik het via hem doe, aangezien hij producten zonder BTW kan kopen en meer een hobbyist is..
  2. Totaal met je eens.. En nieuwe hardware is altijd beter dan misschien 2ehandse onderdelen, ligt eraan waarmee ze werken. Heb gister met me oom gebeld, blijkt dat die dus toch geen PC's kan assembleren.. Alleen af en toe een videokaartje plaatsen enz.. Kijken of ik wat contacten kan bellen hierover, en hopelijk vind ik dan iemand die gratis of voor een klein tegenprijsje wilt assembleren.. (geen prutswerk fcourse) Zal gauw wat laten weten wanneer ik tot een besluit ben gekomen.. BEDANKT!
  3. De samenstelling blijft uiteraard beter, alleen je ziet wel een groot verschil van prijsklasse.. Jammer genoeg is dit systeem niet meer beschikbaar.. 31-8-12 worden nieuwe systemen beschikbaar gesteld.. Kijken wat ze dan in elkaar zetten met wat voor prijsklasse.. Duurt zowiezo nog even voordat ik me loon binnen heb dus zal zien wat me keuze dan wordt! alvast bedankt.
  4. superjona, Ik had eens rondgekeken en kwam bij deze pc terecht: Zijn de specs goed van deze pc? : Asrock-Line Game PC GTX550-3Gb i3-2120 8Gb Computer E-247 - Te koop | Tweedehands.nl Is nog niet zeker of die 2e hands is ja of te nee.. Zal me hiervoor eerst laten informeren.
  5. Nu ik het zo lees ben ik het volledig met je eens.. Hopelijk krijg ik al het geld bij elkaar en anders wordt het nog een beetje doorsparen.. Zowiezo wil ik een 8GB ram geheugen erin hebben dus dan laat ik het systeem nog even afwachten.. Bedankt voor je reactie en ik hou je op de hoogte! PS: Ik zie jouw samenstelling erg zitten, alvast bedankt. En hoe kom je aan zoveel kennis voor een ''15jarige'' (no hate haha)
  6. ik vroeg me af, AMD vs Intel.. Is Intel nou zoveel beter? En is AMD niet relatief goedkoper tegenover Intel? Zou jij me hier meer informatie over kunnen geven?
  7. Superjona, wat vind je van dit systeem voor die prijsklasse? https://rapict.nl/index.php/producten-diensten/view/productdetails/virtuemart_product_id/154/virtuemart_category_id/29
  8. bedankt voor de reactie.. ik zal eens rondkijken..
  9. Hallo, Hierbij zou ik willen vragen of er iemand advies kan geven over het samenstellen van een pc. Met gebruik van een stappenplan van dit forum zou ik graag willen weten wat mijn mogelijkheden zijn. Waarvoor heb ik een PC nodig ? - PC voor studie maar ook voor af en toe een game spelen (Call of Duty/ battlefield enz (redelijk/hoge fps)) Wat is mijn budget ? - Mijn budget ligt tussen de 400/600 euro, natuurlijk zou de goedkoopste optie voor een redelijke game-ervaring het beste zijn. Een merkcomputer of een samenstelling ? - Hierbij heb ik geen keuze, dit mag door jullie beoordeeld worden wat eventueel het beste is. Ga ik overklokken ? - Geen ervaring mee dus niet van toepassing om dit te gaan doen. Ga ik later upgraden ? - Zeker van sprake als ik dat kan betalen. Heb ik al die nieuwe functies wel nodig ? - overbodig Ga ik zelf assembleren ? - Zelf geen ervaring mee maar een oom die dat eventueel voor mij zou kunnen doen. Heb ik een besturingssysteem nodig ? - Windows 7 home premium is genoeg. Ga ik zelf installeren ? - Zelf/ behulp van oom. Heb ik een voorkeur aan onderdelen ? - Geen voorkeur van behuizing, zolang het binnen budget blijft en geen invloed heeft op Prestatie. Heb ik nog randapparatuur nodig ? - Niet nodig, al in bezit. Heb ik specifieke wensen ? - Een stillere PC is altijd gewild, als dat lukt binnen het budget is het geen probleem. Woont u in Nederland of België, wil u bestellen bij een specifieke (web)winkel ?- Woon in Nederland, maar geen specifieke webwinkel, waarbij de producten het goedkoopste zijn met een goede levering? Kijk uit naar een antwoord, alvast bedankt! -Ken- PS: Zelf heb ik nog beetje rond gekeken en kwam bij deze site uit.. http://www.cyberpowerpc.com/system/CyberPower_H61_Configurator/ Zou dit een mooie PC zijn en wat zouden jullie er eventueel aan veranderen tot een prijsklasse van 575dollar(omgerekend circa 475eu) of is dit( http://gamepc.nl/amd-game-pc ) misschien een mooie PC voor games zoals MW3/BF3 (redelijk/goede kwaliteit)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.