Ga naar inhoud

mioske

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door mioske

  1. ccleaner heb ik kortgeleden gedownload maar nog geen ervaring mee. Is dit ook gewoon (bv eens per week ) te gebruiken om je pc te optimaliseren ?
  2. Mijn pc vertoonde kuren ik kon niet meer internetten en mailen. Mijn plaatselijke computerzaak heeft hem "opgeschoond". Ik merkte dat ik in ms office word en excel miste alsmede outlook. Nadat ik ms office had gerepareerd deed word en excel het weer en rolden er ook zo'n 50 mailtjes binnen. Alle programma's werken goed behalve een. Plugwise, een op afstand bestuurbaar netwerkje van tijdschakelaars. Bij het opstarten van het programma krijg ik de foutregel : “The type initializer for system management. Management path threw an exception” Daarna wordt mij gevraagd technische informatie naar de plugwise server te sturen hetgeen ik gedaan heb. Vervolgens wordt het programma vanwege een fout afgesloten. Ik heb het programma gedeinstalleerd en daarna opnieuw geinstalleerd, echter bij opstarten krijg ik iedere keer weer de foutregel. Een door de helpdesk van plugwise gecontroleerd backupprogramma dat ik nog vond leverde ook die foutregel op. Wie kan mij helpen? [edit] heeft servicepack3 hier iets mee te maken mischien?
  3. Hardstikke bedankt, hier ben ik zeer mee geholpen
  4. Hallo Clarkie, De mio site heb ik al doorsnuffeld, van de c520 geeft mio geen nieuwe kaarten meer uit. Ik heb hem van een kennis gekregen die een vaste nav in zijn nieuwe auto heeft. Geen cd oid meer voorhanden, dus ik dacht maakt ik zelf een backup voor het geval dat. Als ik hem via usb kabel aansluit zie ik dat de mio een tiental mappen heeft. Als ik die naar mijn pc copieer heb ik dan een backup gemaakt? Grt, Jos
  5. Hallo, Ik wil zekerheidshalve een backup maken van mijn gegevens op mijn mio nav. In windows xp zit zo'n tool maar die werkt niet goed, na enige tijd krijg ik de melding te weinig geheugen terwijl mijn externe schijf genoeg geheugen heeft. Weet iemand voor mij een eenvoudig goed werkend backup tool? Alvast bedankt, Jos
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.