Ga naar inhoud

mcjac

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door mcjac

  1. Sorry Jion, maar hier snap ik niks van.... Al gesteld dat ik zou begrijpen wat je van mij vraagt, dan nog snap ik niet wat dat zou bijdragen tot de oplossing van mijn probleem? En al ben ik er eindelijk in gelukt om dat Hijack spul te installeren, een "logje" maken en kopieren ???? Kan er niemand gewoon "zeggen" wat ik moet doen?
  2. Sinds enkele dagen krijg ik bij het surfen op internet telkens het bericht "McAfee Anti-Spam MSK Agent application werkt niet meer" en dan de melding dat het programma wordt afgesloten; als ik dat negeer en gewoon sluit gaat het surfen wel gewoon verder. Maar nu heb ik ook een probleem met het internet bankieren: dit lukt niet meer omdat er volgens de site van mijn bank, een virus op mijn pc zou zijn ontdekt sinds de laatste inlogging voor pc-banking.... Heeft het een met het ander te maken en vooral: wat kan ik er aan doen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.