Ga naar inhoud

Davidnyh

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Davidnyh

  1. Ik heb het opgegeven. Ik heb Acer gecontacteerd en moest mijn laptop opsturen. Maar daar heb ik geen zin in want je bent sowieso al verzendkosten kwijt en je weet niet hoeveel de reparatie zal kosten en hoelang het zal duren. Omdat ik mijn laptop nodig heb voor mijn werk heb ik beslist om een nieuwe laptop aan te kopen (geen Acer meer). In ieder geval bedankt om mee te zoeken naar een oplossing.
  2. Juist getest maar geraak niet in de bios. Ben nog aan het zoeken hoe de bios zou kunnen updaten maar nog niets gevonden.
  3. Ik heb het document bekeken. Maar het probleem is dat ik niet in Windows geraakt. Ik moet dit kunnen doen met een SD kaartje die automatisch zal starten bij het opstarten. Zal moeten uitzoeken hoe ik dit kan doen.
  4. Ik heb mijn handen een tijdje aan de radiator gehangen. Had gehoord dat je hierdoor jezelf statisch ontlaad. Is dit correct? Ik heb de batterij verwijderd en zeker 10 keer de powerknop ingedrukt gehouden. Maar als dit het probleem was hoe kan ik dan achteraf de computer opstarten zonder problemen of kan dit na een tijdje nog optreden? Ik zal het bestanden straks (ben nu niet thuis) eens uitpakken en het "readme" document lezen. Hopelijk lukt dit wel met een USB SD kaartje en hoef ik geen USB stick te gebruiken.
  5. Ik heb ook eens het scherm van mijn PC aangesloten maar ook dit was zonder succes. Ik heb op andere forums gelezen dat het flashen van de bios een optie kan zijn. Op deze website Download (doorklikken naar mijn laptop) staan er updates voor de bios. Als ik naar het logje kijk dat ik eerder poste zie ik dat mijn bios versie 1.05 heeft en op de website staat er inmiddels een versie 1.16. Kan ik dit proberen? Ik heb wel geen USB stick maar wel een soort USB stick waarin je een SD kaartje in kan zetten. Hoe moet ik dit aanpakken? Als de laptop niet meer te herstellen is dan overweeg ik een nieuwe laptop aan te schaffen. Zijn laptops van het merk Sony Vaio goede laptops? Alvast bedankt. David Nyh
  6. Ik heb beide latjes RAM apart getest. Bij één kreeg ik na meer dan 5 uur in beide slots geen rode achtergrond maar bij de andere kreeg ik deze wel onmiddellijk in beide slots. Het ligt dus niet aan de slots maar aan één geheugen latje. Dit was gisteren. Nu vandaag start ik hem gewoon op zonder problemen en lukt het mij om de updates van Windows één voor één uit te voeren. Nadat ik hem na de tweede keer opnieuw moest opstarten start hij niet meer op. Kom zelf niet meer in de BIOS terecht. Wat kan ik doen? Heb al eens geprobeerd door één of beide latjes ram er uit te halen en ook de twee harde schijven er uit gehaald maar zonder succes. Dit kan toch geen kortsluiting zijn want ik kreeg na de test van gisteren mijn laptop terug opgestart. Help.
  7. Ik wil er bij vermelden dat net zoals voor de herinstallatie ik ook veel problemen had en heb met het updaten van Windows. Er zijn zo een 92 updates beschikbaar maar het lukt mij niet deze uit te voeren. En heb ook verschillende opties die ik op forums heb gevonden uitgeprobeerd zonder succes. Ook valt de auto protect van Norton 360 soms uit. Ik krijg dan de melding dat deze is uitgeschakeld. Ik kan dan kiezen om het te repareren maar dat is dan steeds zonder succes. Na het heropstarten is alles terug actief.
  8. Driver Update Utility laten uitvoeren en deze vond dat mijn Chipset moest geüpdate worden. Dit heb ik nu gedaan. Er stonden nog andere drivers in zoals Wireless Networking (WiFi) driver met de volgende boodschap 'This device is unknown or unsupported. Please contact the manufacturer for possible' maar deze zijn via de Acer driver website geüpdate. Hier een nieuwe log voor het geval je de eventuele wijzigingen kan zien: http://speccy.piriform.com/results/1FYvcXlZXzPcaXAbEL1w5wp Ik heb Memtest 86 laten runnen na mijn eerste post maar wel maar 3 uur. Maar deze gaf wel al aan dat er problemen waren.
  9. Doordat ik veel last van problemen had en geen virussen aantrof en toch regelmatig bsod's kreeg en problemen bij sommige installaties, heb ik voordat ik het geheugen had getest mijn pc geformatteerd en Windows opnieuw geïnstalleerd. Hierdoor zijn er sommige driver updates niet gedaan. Ik heb nu ondertussen sommige Acer drivers geïnstalleerd. De chipset driver heb ik niet geïnstalleerd. Waar vind ik deze? Voordien stond er op deze PC Windows Vista maar nu heb ik er Windows 7 op gezet. Ligt het dan toch niet aan het geheugen?
  10. Merci voor de hulp. Hier link naar de log file: http://speccy.piriform.com/results/Y6ur72rfmE37aPeyWv22Xj6
  11. Hallo, Ik zit hier met een Acer Aspire 8920g laptop met geheugen problemen. Er zit nu momenteel 4 gb op waarvan er volgens Windows maar 3 beschikbaar is. Ik heb ook het programma van Microsoft laten runnen om te kijken of er problemen waren en deze geeft aan dat er inderdaad problemen zijn. Ik krijg geregeld blauwe schermen en problemen met installaties. Mijn vraag is nu of ik deze kan uitbreiden bijvoorbeeld met 8 gb en welk geheugen moet ik hiervoor gebruiken. Ik zou graag mijn geheugen willen bestellen via memoryshop.be omdat deze snel leveren. Kunnen jullie mij hierbij helpen zodat ik niet de verkeerde ram geheugen bestel. Alvast bedankt. Mvg David Nyh
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.