Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Gijs123

Lid
 • Aantal items

  7
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Wie kan mij adviseren in de keuze tussen een betaalde of gratis Internet Security (AV suites). Zo ja, welke van de betaalde of de gratis versie is het beste en waarom. Alvast hartelijke dank voor het meedenken. Gijs
 2. Dit kan een goede oplossing zijn. Maar ik over zie niet de gevolgen als ik u oplossing uitvoer.
 3. Het bijwerken van de update's gaat goed en Norton geeft 'zelf' aan dat de PC beschermd is.
 4. Ik heb een upgrade gedaan van Windows 7 naar Windows 8 en Norton Internet Security. Ja, Norton Internet Security stond al op de PC voordat ik de upgrade heb gedaan.
 5. Via het onderhoudscentrum krijg ik deze melding.
 6. Sinds ik Windows 8 gebruik krijg ik met enige regelmaat de melding dat NIS2013 niet werkt. Als ik naar NIS2013 toe ga geeft deze aan dat er geen problemen zijn en de PC beveiligd is. Weet iemand ook wat er aan de hand kan zijn. Ik heb de cloud virusscan versie van Bitdefender gebruikt en die van Panda. Beide geven aan dat er geen virus op m'n PC zit.
 7. Wie weet waar ik de driver 'Intel® USB 3.0 eXtensible Host Controller Driver Intel Corporation, Version 1.0.4.220' kan vinden. Op de website van Intel is er wel een driver voor Windows7 maar deze is niet compatibel met Windows 8
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.