Ga naar inhoud

mathen

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

mathen's prestaties

  1. Beste, Bedankt voor het reageren. Ik ben nu terug in het bezit van mijn eigen desktop. Voorheen was ik op vakantie en moest me redden met de laptop van mijn schoonvader. Ik zie het niet zitten om dat ram geheugen eruit te halen. Ik ken daar niets van.
  2. Beste Asus, Eerst en vooral dank voor de interesse voor mijn probleem. Ik heb een laptop Medion MD98580 van de aldi. Deze heeft het probleem dat hij niet tot op het bureaublad geraakt. Wel tot het scherm van het icoon van Windows. Dan valt hij op een blauw scherm met heel veel tekst op. Hierop staat dat windows niet kan worden opgestart vanwege een probleem hardware of software. Als ik hem dan opstart in veilige modus met netwerk dan krijg ik cannot copy file wsvd.sys omwille van tekort aan geheugen. Ik krijg de mogelijkheid om dit via een browse knop te zoeken. Als ik dan verder zoek dan zie ik dat mijn HD in meer partities is ingedeeld dan in het begin toen we de laptop pas hadden gekocht. Er staan twee partities met BOOT. Kan je me helpen?
  3. Hey everybody, Ik zit met een gelijkaardig probleem. Ik geraak eigenlijk niet in veilige modus. De laptop zegt: cannot copy file wsvd.sys. wat kan ik doen? Even meegeven Mijn laptop is Medion MD 98580. Ik werk nu op die van mijn schoonvader en dat is heiligdom.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.