Ga naar inhoud

Sedatm

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Sedatm

  1. Een vasthangende beeld, daarmee bedoel ik 'alles hangt vast ook je muis' Dan is waarschijnlijk de pc overgeschakeld naar een veilige modus. Dit komt van je processor, er zit te veel stof erop en het cooling systeem maakt volle toeren om de processor kouder te krijgen maar dat lukt niet. Want er zit veel stof op, als je die stof eruit haalt ben je van dit probleem opgelost en zal je pc stiller draaien. Als deze veiligheid er niet was, dan was je processor verbrand. Groetjes - - - Updated - - - Volgens mij reset jouw moederbord, jumper en batterij eruit. (voor de jumper staat het in de boek welke pinnen de clrmf is) Alles weer normaal, en dan opstarten, lukt het niet? steek de installatie cd van windows 7 en boot hem. Volg de instructies en na 20 tal minuten heb ge terug een nieuwe snelle probleemloze pc. Je gegevens gaan NIET verloren! Groetjes
  2. Is het een Notebook of Netbook verschil is dat ene groter is dan de andere. Netbook's zijn bekend als "traagheid" om van die traagheid af te geraken kan je maar 1 ding doen. Als fabriek uit zetten ze bv windows 7 home premium en allemaal van die applicaties wat je niet nodig hebt. Zelfs voor de hardware te installeren gebruiken ze extra applicaties. Dus het beste wat je doet is dan de windows 7 zelf installeren, formateren (alles eraf) en dan kan je windows 7 op een lichtere manier instaleren zonder die extra'tjes. Geloof mij uw netbook gaat nu veel sneller reageren. Dus niet een netbook kopen en zomar gebruiken, dat is bijna onbruikbaar van die traagheid. Vragen kan je altijd aan mij vragen. groetjes
  3. Heb je de jumpers verplaatst? Kijk eens eerst in je bios of de dvd-station het daar wel aangeeft, zo niet dan zal je station waarschijnlijk een hardware probleem hebben..
  4. Sopfre, als ik in u plaats was dan zal ik windows opnieuw installeren dan is het 100% weg, want via hier kan ik niet zien want je juist hebt en bedoelt, start op via veilige modus, maak een backup van je bestanden op een usb stick. Plaats windows installatie cd, boot op via cd/dvd, formateer je harde schijf en installeer windows (volg de instructies).
  5. Laptops hebben meestal last van overhitting en stof in de processor. Heb deze meerdere keren aan de hand gehad. Wat je kan doen is je laptop VOORZICHTIG openschroeven, ofwel aan de onderzijde van je laptop de processor klep openschroeven als je laptop deze heeft. en met een stofzuiger op de lichtste graad de stoffen wegzuigen aan je ventilator. Je kan ook eerst proberen waar de ventilator rooster staat met een stofzuiger stop eraan de zuigen.
  6. Jumpers regelen je hardware van bios voor master of secundaire master zodat je bios deze zal herkennen. Het ziet er zo uit Google Afbeeldingen resultaat voor http://www.computer-hardware-explained.com/images/dvd-rom-labeled.jpg
  7. Als je je inloggevens hebt, kun je je router bbox resetten en opnieuw je inloggevens ingevens, anders zal je geen internetverbinding hebben. Zo zal het waarschijnlijk opgelost raken.
  8. Start je pc op via je opstart-cd (windows 7). Kies voor systeemherstel, je computer gaat op je fouten zoeken.
  9. Verplaats de mini jumpers achter je dvd brander, de bios herkent deze waarschijnlijk niet.
  10. Beste sopfre, start je pc eens op via veilige modus. Dit kan je doen door herhaaldedijk op F8 te drukken en dan kies je gewoon "veilige modus". Verwijder je laatst recent geinstalleerde programma's of herstel je pc door systeemherstel naar een eerdere tijd. Het probleem zal moeten opgelost zijn.
  11. Beste Lauter, Nieuwe computer's zijn meestal Sata aansluitingen, maar hebben meestal ook 1 IDE aansluiting, dus je zou je oude HDD kunnen aansluiten, je kan hem wel niet gebruiken als de oude besturingssysteem, je nieuwe pc zal andere stuurprogramma's hebben waardoor de software op je oude harde schijf deze niet zal kennen. wat je wel kan is dat je je foto's, muziek's en dergelijke kunt kopieren.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.