Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

MDotCom

Lid
 • Aantal items

  16
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over MDotCom

 • Titel
  Lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Is ook gebeurd, heeft 154 MB opgeleverd... Zijn er nog tips?
 2. Hallo, Ik zit met een lastig probleem. Ik kan albums van facebook niet bekijken. Wanneer ik op een pijltje klik om verder te gaan, gebeurt er niets. Dit is zowel bij IE, chrome als firefox. Hoe kan dit opgelost worden? Mvg, MDotCom.
 3. Dit heb ik nu gedaan, heeft maar 1GB opgeleverd...
 4. En welke opties moet ik kiezen (wat opschonen?)?
 5. Hallo stegisoft, Ik heb dit nu gedaan voor alle (3) gebruikersaccounts, hier is een verslagje: Gebruikersaccount 1: -------------------- 1.883 MB verwijderd Cleaner REGISTER: 8 (1 keer) Gebruikersaccount 2: -------------------- 4.972 MB verwijderd Cleaner REGISTER: 48 (1 keer) Gebruikersaccount 3: -------------------- 5.275 MB verwijderd Cleaner REGISTER: 1 (1 keer) Het grote prullenbak-gedeelte is nog altijd niet weg, ik heb nog maar 55GB over Zijn er nog tips? Alvast bedankt.
 6. Hallo PCH, Ik zit met een ietwat lastig probleem. Mijn geheugen van mijn pc is bijna vol en dat is eigenlijk mijn eigen schuld . Ik verwijderde onlangs een gebruikersaccount (ben nu nog de enige), maar de prullenbak van dat account was nog vol, met als gevolg dat die bestanden hoogstwaarschijnlijk nog ergens op mijn harde schijf staan. Dit kon ik ook uit een spacesniffer-scan afleiden. Hoe kan ik die bestanden alsnog verwijderen? Alvast bedankt, MDotCom.
 7. Ik gebruik CCleaner wekelijks. Install.exe en install.ini zijn ook van Visual C++ 2008 (dat stond op de site in bericht 5. Ik ga de back-ups van CCleaner verwijderen omdat ze dateren van 2011! Alvast bedankt voor alle hulp!
 8. Nu we toch bezig zijn met verwijderbare bestanden op mijn C:\-schijf, welke van deze bestanden mogen ook weg? .rnd AdobeDebug.txt Calligraffiti.ttf (installatie lettertype) cc_20110720_153820.reg cc_20110720_153842.reg config.xml demofile_shell.txt END globdata.ini install.exe install.ini msdia80.dll Systeemvak pictogrammen reset.bat user.js Er zijn ook drie lege mappen, mogen deze ook weg? IExp0.tmp IExp1.tmp My Recordings platodvdripper
 9. Hallo Mako, CCleaner gebruik ik al. Ik heb ook install.res bestanden gevonden en vc_red, maar ook vcredist. Mag ik die ook verwijderen? Mogen allei nstall.res weg? Heeft de verwijdering van al deze bestanden daadwerkelijk GEEN negatieve gevolgen voor mijn PC? Hier nog een screenshot: Mvg, MDotCom.
 10. Hallo, Ik heb op mijn harde schijf (intern) vele bestanden staan. Het zijn .txt-bestanden met naam "Eula.vele cijfers". Mogen die verwijderd worden? Hier een screenshot: Mvg, MDotCom.
 11. Hallo, Ik heb in het configuratiescherm veel software staan (154 progjes). Ik ben met 'de grote schoonmaak' bezig en zag dat er veel programma's tussen staan die ik niet ken of niet gebruik. Mijn vraag: welke mogen weg? Hier zijn 4 screenshots met de namen van de progs. Mvg, MDotCom.
 12. Ik heb Windows live photo gallery gedownload, en enkele foto's geïmporteerd, maar ze zijn niet gelabeld, zoals in wou in bericht 5!
 13. Windows Live Photo Gallery staat niet in de lijst omdat dat niet geïnstalleerd is. Het importeren gebeurt d.m.v. een SD-kaart.
 14. Hallo allemaal, Ik importeer mijn foto's altijd via windows, maar sinds enige tijd is die optie bij "Automatisch afspelen" verdwenen. Ik las op het internet dat ik Windows fotogalerij moest openen, maar die vind ik niet meer in het menu start? Ik heb ook al gekeken bij Start > configuratiescherm > software en onderdelen > windows functies in of uitschakelen > mediaonderdelen uitgevinkt was maar het staat er gewoon niet bij? Kunnen jullie mij helpen met dit probleem aub?? Mvg, MDotCom!
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...