Ga naar inhoud

diana__

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door diana__

  1. En kan het daarmee dan worden opgelost? Ik heb wel een windows geheugencontrole gedaan maar daarmee bleek geen problemen te zijn gevonden. ik snap het allemaal even niet meer want, op het zwarte scherm wat ná de blauwe scherm verschijnt, staat er geen foutmelding meerbij. (?) Er staat nu ( op de zwarte scherm ) : windows foutherstel Opstarten in veilige modus Opstarten in veilige modus met netwerkmogelijkheden Opstarten in veilige modus met opdrachtprompt Windows normaal starten
  2. ps: wat ook nog bij 'Opties voor systeemherstel' staat is; windows complete PC terugzetten de volledige server terugzetten aan de hand van een back up. is dat een oplossing? -en kan ik dat met een systeemherstelschijf doen, en zijn dan al me bestanden enz weg? sorry voor al die vragen, maar zit hier erg in de knop met me pc. mvg
  3. Ik heb een opstartherstelschijf gebrand, en een opstartherstel gedaan én een systeemherstel maar het heeft niks veranderd !! De tekst is alleen een beetje veranderd als ik mn pc opstart: WINDOWS FOUTMELDING veilig modus veilig modus met netwerkmogelijkheden enz en dan ook nog ; windows normaal opstarten. alleen als ik het 'normaal opstart' kom ik op precies het zelfde scherm uit. Ik wil u nog bedanken voor u hulp en hoop dat u me verder hiermee kan helpen.
  4. (ik ben er achtergekomen dat 32 bits ook bij 64 bits werkt dus dat probleem is opgelost)
  5. Sorry voor zon late reactie, ik had wat internetproblemen. En nog erg bedankt voor de handleiding alleen heb ik één vraagje om zon herstelschijf dus te branden moet ik weten hoeveel bit mn computer is, 32 of 64, enigsidee hoe ik er achter kan komen? alvast bedankt!
  6. Dankjewel ik zal eens kijken, maar een opstartherstel heb ik al uitgeprobeerd, geen succes. maar voor een systeemherstelschijf heb je toch juist een schijf nodig?
  7. windows vista. En volgensmij is het geen foutmelding, ze vragen steeds om n installatieschijf maar die heb ik dus niet.
  8. Hallo iedereen, Mijn computer start niet meer. Als ik hem aandoe komt er alseerst 10 sec een blauwe scherm, en daarna komt het volgende: Opstarten in veilige modus Opstarten in veilige modus met netwerkmogelijkheden Opstarten in veilige modus met opdrachtprompt Laatste bekende configuratie Windows normaal starten Welke van deze ik ook probeer, ik kom steeds in hetzelfde scherm terug. Ik heb ook geen windows-installatieschij en heb geen idee wat er aan de hand is, en hoe ik het kan oplossen. mvg
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.