Ga naar inhoud

Simcal

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Simcal

  1. Beste eggers en clarkie, Bedankt voor de snelle reactie op mijn vraag. Met deze aanbevelingen kan ik verder. Tjen
  2. Beste leden, Waar kan ik momenteel (liefst gratis) een eenvoudig programma vinden om een systeemcopy te maken van mijn harde schijf op een externe schijf. Misschien is het Windows-programma geschikt ? Graag uw mening en eventuele aanbevelingen. Dank voor antwoord. :-)Tjen
  3. Gegroet Mako, Er wordt nu wel sterk afgeweken van mijn oorspronkelijk vraag. Ik ga me toch maar houden aan je berichtgeving van 6 september l.l. Ik kan er verder mee leven dat deze berichten telkens verschijnen bij het opstarten al weet ik nog altijd niet wat hiervan de oorzaak is. Toch bedankt hoor.
  4. Gegroet Mako, Aansluitingen nagegaan. Deze zijn in orde maar ik krijg nog steeds vermeldingen mooi ingekaderd in de linker bovenhoek nl., repectievelijk HDMI, Analog en Digital. De vermeldingen zelf doen geen schade maar vertragen wel mijn opstartsnelheid. Ik heb ook Soluto geïnstalleerd. Na uitvoering krijg ik drie verwittigingen als resultaat nl. You are frustrated by resp.: internet explorer, NVIDEA Phys X en avast Free Antivirus (de laatste is als antivirus-programma geïnstalleerd op mijn pc). Verder kan ik normaal werken. Opstarttijd is nu 1,18 min. Is dit normaal of te veel volgens U. Ik heb wel het vermoeden dat avast iets te maken heeft met deze problematiek. Tjen
  5. Gegroet Mako, Dank voor je snelle reactie. Ik houd je op de hoogte van het resultaat. Tot later, Tjen
  6. Beste helpforum, Bij het opstarten van windows 7 verschijnen vooreerst na elkaar drie kleine vensters in de linker bovenhoek van het scherm met de woorden HDM1, Analog en Digitaal. Daarna start W7 normaal maar enigzins vertraagd op. Hoe kan ik deze onnodige vensters wegkrijgen ? Dank voor uw aanwijzing of hulp, Tjen:-)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.