Ga naar inhoud

MaxB

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

MaxB's prestaties

  1. Vanmorgen al gebeld met KPN ze hebben de modem niet beveiligd. En ze heeft mij een beetje geholpen maar het werkt niet. Als ik de poorten open zet, en dan check met pfpchecker dan zijn de poorten niet open.
  2. We hebben het precies gedaan als dat filmpje maar dan probeer ik via Pfportforwardchecker van portforward.com te checken of de poorten open zijn, maar dat programmatje zegt dat de poorten niet open zijn??
  3. Dat heb ik dus al eens gedaan voor MW3 maar dat gaat dus niet. Want dat is beveiligd door KPN. Ik heb de KPN experia box.. Dus en iemand die dit ook had moest dat ook via het netwerk doen maar het lukte hem ook niet.
  4. Nee daarin kan ik niet portforwarden. Ik moet poorten open zetten voor MW3, en dat moet via netwerk en dan mijn router. Omdat Ik een KPN heb als provider en dan kun je niet in de router portforwarden..
  5. Hey Allemaal, Als ik naar start --> dan typ ik in netwerk --> dan enter. Opent zich het netwerk wat goed is. Maar mijn router staat niet in het netwerk weergegeven. Ik heb een Thomson Speedtouch 780 (KPN Experia Box). Ik moet via het netwerk portforward doen. Omdat KPN dit heeft beveiligd in de router. Hoe krijg ik mijn router wel weer in het netwerk? Groet, Max
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.