Ga naar inhoud

keppe

Lid
  • Items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

keppe's prestaties

  1. Ik heb alle tips uitgeprobeerd, maar nog steeds geen goed resultaat. Gisterenavond ben ik me een streamer gaan halen, zodat het media player-probleem vanzelf is opgelost. Nu zit ik wel met een pure netwerkvraag. De mediasper werkt perfect, alleen blijkt mijn snelheid soms wat te wensen over te laten. Is er een manier om de netwerkschijf sneller met de mediaspeler te laten praten want ik heb begrepen dat die all-in-one routeren van telenet aan snelheid wat te over laten. Alvast dank.
  2. Bedankt qbie. Ik test het sofort uit. Groeten
  3. Beste, Ik ben in het bezit van een Iomega Storcenter IX2 server (NAS) met 4T die in RAID zijn geconfigureerd. Daardoor kan ik er slechts 2 gebruiken. Deze zit verbonden met een standaard router van Telenet (provider) voor fibernet. Mijn PS3 zit daar ook aangekoppeld. Ik gebruik Wifi om de inhoud te zien en af te spelen op mijn Macbook pro. Ik gebruik PS3 Media Server of Serviio om te streamen naar mijn PS3 en dat werkt vrij goed. Alleen zou ik graag rechtstreeks van de server naar de PS3 dit doen, zodat ik mijn mac wat vrij kan maken. Dat krijg ik echter niet aan de praat. De PS3 ziet de server, maar geeft aan de bestanden niet te herkennen. Waarschijnlijk omdat er geen mediaserver op staat, maar ik zou begoot niet weten hoe dit te doen. Ik kan via wifi op de server via het programma Lenovo EMC storage manager, maar om de een of andere manier onthoudt mijn mac het paswoord niet zodat ik voor elke map -6 zijn dat er- telkens opnieuw de login en het paswoord moet geven. Ik heb via een site gemerkt dat ik intussen 2 softwareversies achter zit voor mijn server. Ik heb deze geüpdatet. Kan iemand me helpen? Alvast bedankt.
  4. Hey clarkie, Bedankt voor je reactie. Heb het ondertussen zelf gevonden: ik had inderdaad Google Chrome verwijderd (zie hieronder) met het gekende gevolg. Dit probleem wordt veroorzaakt door beschadigde of aangepaste koppelingen met de te gebruiken internet browser. Dit probleem wordt in 9 van de 10 gevallen veroorzaakt door Google Chrome. Wanneer Google Chrome geïnstalleerd is kent men dit probleem niet. Echter wanneer de software wordt verwijderd, blijven de door Chrome aangepaste registy entry’s gewoon bestaan met doodlopende verwijzingen. Download het zip bestand explorer_repair_defaults.zip Sla dit bestand op, op het bureaublad. Wanneer je het zip bestand opent zie je dat er 1 .reg bestand in zit-> Sleep dit bestand naar het bureaublad en dubbel klik dit bestand. Bevestig alle meldingen met OK of Ja. De register waarden die niet worden teruggezet na het verwijderen van Google Chrome worden met dit .reg bestand gecorrigeerd. Thanks again!
  5. Beste, Had met ccleaner eens kuis gedaan op mijn pc. Toen ik Outlook opende om mijn mails te bekijken en ik klikte op een link naar één of andere webpagina kreeg ik volgende boodschap: Deze bewerking is geannuleerd vanwege systeembeperkingen. Raadpleeg uw systeembeheerder! Ik kan geen enkele link meer openen. Wat moet ik doen? Alvast bedankt.
  6. Als in je Geavanceerde TCP/IP instellingen kijkt, zie je bij NetBIOS: - Standaard - NetBIOS via TCP/IP inschakelen - NetBIOS via TCP/IP inschakelen Wat is het verschil tussen de 3 en welke van de 3 zijn al dan niet veilig of zijn ze alle drie niet veilig? Je moet zo wie zo een keuze maken? Txs
  7. Bedankt voor de uitleg en de parameters. Ik word er eerlijk gezegd niet veel wijzer van. TCP enrico:epmap enrico:0 Bezig met luisteren TCP enrico:microsoft-ds enrico:0 Bezig met luisteren TCP enrico:netbios-ssn enrico:0 Bezig met luisteren Wie of wat is er aan het luisteren? Betekent dit dat buitenstaanders op je pc gegevens kunnen bekijken of je pc kunnen gebruiken om andere pcs te infecteren? UDP enrico:microsoft-ds *:* UDP enrico:isakmp *:* UDP enrico:4500 *:* UDP enrico:ntp *:* UDP enrico:netbios-ns *:* UDP enrico:netbios-dgm *:* UDP enrico:ntp *:* UDP enrico:1067 *:* UDP enrico:1071 *:* Ik weet dat het UDP protocol minder veilig is als het TCP protocol. Zijn bovenstaande UDP verbindingen ook een manier om iemands internetverkeer af te luisteren / te misbruiken? Bij voorbaat dank.
  8. "Geen fouten gevonden" en er is 2.24mb verwijderd. Bedankt ik kende cc cleaner wel al maar nog nooit gebruikt nu dus wel . Ik kan nu ook mijn temp folder openen maar het is leeg. En avg toont geen virussen meer aan Bedankt
  9. Ik vond op het internet informatie over poorten en voerde onderstaande commando in dos in. C:\Documents and Settings\Erik>netstat -a Resultaat Actieve verbindingen Proto Lokaal adres Extern adres Status TCP enrico:epmap enrico:0 Bezig met luisteren TCP enrico:microsoft-ds enrico:0 Bezig met luisteren TCP enrico:netbios-ssn enrico:0 Bezig met luisteren TCP enrico:1069 a23-15-15-74.deploy.akamaitechnologies.com:http ESTABLISHED TCP enrico:1070 a23-60-39-117.deploy.akamaitechnologies.com:http ESTABLISHED TCP enrico:1073 a23-15-15-74.deploy.akamaitechnologies.com:http ESTABLISHED TCP enrico:1074 ee-in-f95.1e100.net:https ESTABLISHED TCP enrico:1075 a23-15-15-74.deploy.akamaitechnologies.com:http ESTABLISHED TCP enrico:1076 ey-in-f102.1e100.net:http ESTABLISHED TCP enrico:1077 a23-15-15-74.deploy.akamaitechnologies.com:http ESTABLISHED UDP enrico:microsoft-ds *:* UDP enrico:isakmp *:* UDP enrico:4500 *:* UDP enrico:ntp *:* UDP enrico:netbios-ns *:* UDP enrico:netbios-dgm *:* UDP enrico:ntp *:* UDP enrico:1067 *:* UDP enrico:1071 *:* Wat gebeurt er hier? Wat betekent *.*? Txs
  10. Een vriend mailde mij het volgende: Heb net weer een virus gehad. Is al de 2de deze week. Ik was op school en kreeg opeens sms van zus dat er virus op zat. Heb dan in veilige modus kunnen verwijderen. Maar er is wel nog 1 probleem, ik kan mijn temp folder map niet openen omdat er privacy opstaat en ik denk dat er in die map waarschijnlijk een virus zit die andere virussen binnenhaalt. Of mijn antivirus (avg ) is gewoon slecht , haha misschien avira is proberen... Wat raden jullie hem aan? Bedankt!
  11. Onlangs wou ik een aantal .wmv videobestanden kopiëren naar een USB-stick. Voor 9 van de 10 bestanden lukte dit. Bij het laatste bestand kreeg ik volgende foutmelding: Gegevensfout (cyclische redundantiecontrole) met een OK button. Bij het checken van de eigenschappen van het bestand kreeg ik volgende melding: Samenvattingseigenschappen: Kan wijzigingen in samenvattingseigenschappen niet opslaan. Het bestand wordt door een andere toepassing gebruikt met een OK button. Er stond geen andere toepassing open. Ik kan het bestand nog steeds niet openen. Hoe komt dit? Bij voorbaat dank.
  12. Beste Kweezie, Bedankt voor je snelle reactie. Bij het herstellen van Microsoft Office Professional Editie 2003 in Configuratiescherm/Software krijg ik opnieuw Fout 1311. Bronbestand is niet gevonden. C:\MSOCache\All Users\90000413-6000-11D3-8CFE-0150048383C9\E2561434.CAB. Controleer of het bestand bestaat en of u toegang hebt tot het bestand. Ik kan enkel op Opnieuw klikken maar dan gebeurt er niets. Als ik op Annuleren klik wordt de herstelfase geannuleerd en voortijdig beëindigd. Er wordt niet naar de Office cd-rom gevraagd. Office afgooien en opnieuw opzetten?
  13. Sinds geruime tijd ben ik niet meer in staat om mijn Excel 2003 te openen. Ik krijg volgende schermen: Fout 1311. Bronbestand is niet gevonden. C:\MSOCache\All Users\90000413-6000-11D3-8CFE-0150048383C9\E2561434.CAB. Controleer of het bestand bestaat en of u toegang hebt tot het bestand. Initieel zou ik volgende CAB nodig hebben: SKU011.cab. Het internet leert mij dat ik in het register de CDcache waarde van 0 naar 1 moet zetten en dat het opgelost zou zijn. Niets is minder waar. Bij het aanpassen van de value van 0 naar 1 krijg ik Fout 1311 (zie hierboven). Zelfs bij het downloaden van de verschillende cabs in de juiste mappen (Office 11.0/Delivery/map 901...) blijft de foutmelding terugkomen. Kan je het probleem oplossen zonder de Office cdrom? Bij voorbaat dank.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.