Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

D4yL1gHt

Lid
 • Aantal items

  15
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Hallo, Ik heb 2 usb sticks (één van 16Gb en één van 8Gb). Maar als ik probeer om een bestand van 5.3Gb op één van de sticks te plaatsen, krijg ik een melding dat dit onmogelijk is doordat er te weinig plaats is. Ik heb beide sticks geformateert maar krijg deze melding nog altijd. Ik krijg deze melding niet als ik er een klein bestandje (15Mb) probeer op te zetten. Heeft iemand enig idee hoe dit komt en hoe ik dit zou kunnen oplossen? Alvast bedankt
 2. Ik zou Ubuntu nemen omdat dit het enige gratis (open-source) linux-based besturingsysteem is dat ik ken
 3. Hallo, Ik ben momenteel bezig om een oude pc te "recycleren". En ik vroeg me af of ik Ubuntu 12 zou kunnen instaleren op moederbord (met chipset SIS 645 of met chipset ati Ixp SB400) of hebt ik hiervoor dan een oudere versie van Ubuntu nodig? mvg
 4. Hallo, Ik ben van plan om zelf een pc samen te stellen en te bouwen. in de behuizing die ik gekozen heb kunnen 4 ventilatoren. Maar hoe weet ik of mijn moeder bord wel genoeg sloten heeft voor 4 ventilatoren? De ventilatoren die ik gekozen heb zijn cooler master Ultra Silent Fan Series 120mm. En het moederbord is Asus M5A78L-M/USB3 .
 5. ja, ik had deze al eens aan gepast maar ik denk dat ik een optie had overgeslagen met het proberen nu werkt alles goed ^^ bedankt
 6. os: windows 7 merk: sony modelnr: PCG-91111M Het type weet ik niet
 7. Ik probeer momenteel om mijn laptop op 2 schermen weertegeven zodat ik meer ruimte heb. Maar als ik bij configuratie scherm -> beeldscherm->beeldscherm instellingen, het beeldscherm uitbreid in plaats van te dubliceren draaid het scherm om mijn laptop 90° naar rechts en ik vroeg me af of ik dit niet kan aanpassen dat ik beide schermen voor iets anders kan gebruiken en hoe dat juist moet.
 8. Hallo, ik heb een probleem met mijn windows xp. Als ik heb opstart geeft de pc soms "Cmos battery low". En ik vroeg me af of het aan de leeftijd van de pc ligt(ongeveer 10jaar).
 9. Ik heb last van mensen die mee surfen op mijn router. Ik vroeg me af of ik deze ongewenste gebruikers van het netwerk kan verwijderen en hoe dat moet.
 10. Ik kreeg een pop up dat mijn pc niet meer goed werkte en dat mijn kleuren scherm naar windows7 basis moest gezet worden. Maar nu wil ik dit terug veranderen maar ik weet niet juist waar. bij vormgeving en persoonlijke voorkeur (in het configuratie scherm staat (onder vensterkleur) nu windows7 basic. Hier stond er voor iets anders maar ik kan het via vensterkleur niet veranderen, of ikweet tog alle sinds niet waar . kan iemand me hier mee helpen?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.