Ga naar inhoud

Target

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Target's prestaties

  1. Ik heb de 2 andere routers nog niet aangesloten, maar ben vanplan om de belkin router aan te sluiten aan de linksys router.
  2. Linksys gaat de eerste router zijn, de IP vanwaar deze kwam is de hoofd router (Telenet).
  3. [ATTACH]20040[/ATTACH]Oh, ik een spatie tusse \en all. Dit zou juist moeten zijn: ipconfig.txt
  4. Maar, ik ben op 1 router (hoofd router voor mijn internet) voor draadloos als mijn laptop, en ik wil mijn 2 oude die ik niet gebruiken voor een lan. Dus moet ik dan mijn linksys router internet verkrijgen door mijn hoofd router en dan die router connecten en dan de IP doen?
  5. Moet ik dan mijn beide routers aangesloten hebben of gewoon 1 aan mijn laptop?
  6. Goede avond iedereen, ik heb al een paar dagen samen met mijn broer en vader 2 routers aanelkaar te koppelen zodat we 7 poorten hebben (genoeg voor mijn lan die ik zou willen organiseren voor mijn verjaardag) maar het lukt niet echt. Zou iemand mij hierbij kunnen helpen? 1 router is een linksys router, en de andere is een belkin router. Ik zou deze graag samen combineren zodat ik met maximum 7 man zou kunnen lannen. Dank bij voorbaat. Mvg.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.