Ga naar inhoud

RoMuLaN

Lid
 • Aantal items

  16
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Bedankt voor alle hulp, maar ik ga niet alles wijzigen wat voorheen al zo stond in een poging om Edge terug juist ingesteld te krijgen en waarbij niet zeker is dat het een verwacht resultaat oplevert. Ik hoop dat de support van Microsoft met een bug fix of andere oplossing komt.
 2. Het netwerk is een typisch Telenetnetwerk, dus is al die tijd een openbaar netwerk geweest. Dus ik vermoed dat daar niet het probleem zit.
 3. Hey Kweezie, Edge is nog altijd even ziek. De homepage zou een msn-pagina moeten zijn (zie bijlage), maar steeds laadt het een blanco scherm, en bij iedere website moet terug een paswoord gegeven worden, of cookies aanvaardt, en het laadt enorm traag.
 4. sorry, was fout bestandje. Dit is het juiste AdwCleaner[C00].txt
 5. Hey daar, Fix goed doorlopen. HIerbij het fixlog.txt-bestand. Fixlog.txt
 6. Hey, in bijlage de txt-bestanden FRST en Addition. Bedankt voor je hulp. Addition.txt FRST.txt
 7. Je bedoelt gewoon dat de twee bestanden hier op het forum gepost moeten worden, en de tool verder niet gebruikt moet worden. Wat wordt er dan precies met de bestanden gedaan dat soelaas kan brengen?
 8. Ik heb de FAR-tool laten lopen en zit nu met een frst.txt en addition txt. Ik moet ze ergens in bijlage zetten ,maar snap niet goed waar ik ze moet in toevoegen. Graag wat meer info hierover.
 9. IE staat niet geïnstalleerd, Chrome draait zoals gewenst. Idem voor Firefox. De FARBAR-tool zal ik vanavond thuis eens proberen. Bedankt voor die info.
 10. Ik gebruik Windows 10 als besturingssysteem. Sinds enkele dagen ervaar ik bij het opstarten van de browser Microsoft Edge problemen. In plaats van de homepage (msn) te laden met daarop de meest recent gebruikte apps, laadt er een blanco scherm en als ik dan zelf websites invoer, dan moet ik daar altijd bevestigen voor cookiesinstellingen, worden paswoorden (voorbeeld facebook, YouTube, Steam,...) niet onthouden, en alle pagina's laden zeer traag, en de hulppagina's van microsoft blijven wit staan. Ik heb het volgende al geprobeerd: - heropstarten - apart gezette tabbladen
 11. Hieronder even een status. Mijn eerste meting was er eentje toen de pc net opgestart was (zonder enige externe koeling). De processor creëerde toen een warmte (hitte) van 90°C, wat in het donkerrood aangeduid stond. Nadat de de externe koeling opstond (dus gewoon een usb-fan die gericht is op het deel linksboven het klavier) daalde dit geleidelijk aan tot 79°. Ik wou de resultaten van speccy opladen maar het formaat was niet toegestaan en ik slaag er niet in de extensie van de screenshots te veranderen. Ik heb ook geprobeerd om een screenshot te maken tijdens het gamen maar ik kon niet s
 12. Ja, dat was ik er vergeten aan toe te voegen: zo'n laptopkoeler heb ik ook al eens gehaald en me de kostprijs betreurd. Zo'n ding is verschrikkelijk onhandig. Probeer maar eens te typen met je laptop 3 cm boven je polsen die op het bureau rusten. Verder koelen die ondingen alleen de onderkant van het toestel, en dat leverde geen beter resultaat. Het is echt zo dat de opwarming zich voordoet linksonder het klavier en linksbovenaan (dus niet onderaan het toestel). Al de rest blijft op gewone temperatuur. Ik weet niet wat daar zit (waarschijnlijk is linksonder de koeling zelf) en durf niet goed
 13. Ik heb een laptop van een goede 3 jaar oud en dat ding geeft de laatste twee jaar regelmatig problemen bij het spelen van enkele games. Zodra het spel een tijdje bezig is warmt de laptop linksonderaan en linksbovenaan op, en na een tijd valt de laptop uit. Als ik 'm dan terug aanzet, laadt Windows en kan ik weer verder op het punt waar hij uitviel. Ik heb lapmiddeltjes uitgeprobeerd zoals een kleine ventilator in een usb-poort plaatsen en richten op het deel linksboven (en wonder bij wonder, dat werkt) maar zo'n dingen kosten 9 euro en na enkele weken geeft zo'n ventilatortje bij intensief geb
×
×
 • Nieuwe aanmaken...