Ga naar inhoud

Berendb

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berendb's prestaties

  1. Bedankt, Volgens mij heb ik een ingebouwde grafische kaart, dus ik heb de kabel van mijn computer naar mijn scherm even losgekoppeld en daarna weer vastgekoppeld. Ik merkte wel dat het iets langer duurde voordat de kleurenblokken verschenen, maar ze verschenen wel. Ik heb toen weer de kabel los- en vastgekoppeld. Nadat ik dit gedaan had gingen de kleurenblokken weg, maar de computer reageerden nog steeds niet.
  2. Hoi, Toen ik gisteren mijn computer opstartte ging het goed, totdat er na een paar minuten ineens linksonder in mijn sherm een aantal kleurenblokken verschenen. Vanaf dat moment reageerde mijn computer ook niet meer.Ik heb mijn computer toen uit gedaan. Elke keer dat ik hem toen weer opstartte gebeurde het weer. Ook werd het steeds erger. Nu zijn er namelijk kleurenblokken over heel mijn scherm verspreid. Ik zou het heel erg fijn vinen als iemand weet hoe ik dit kan oplossen. Alvast bedankt! Groetjes. Ik heb ook een verduidelijkende foto, maar ik stuur dit bericht vanaf mijn telefoon en ik weet niet hoe ik die foto dan moet uploaden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.