Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

hannetjorven

Lid
 • Aantal items

  52
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. hannetjorven

  Nieuwe laptop

  Hallo, Na problemen met mijn laptop (zie topic trage computer) denk ik dat het beste is om een nieuwe laptop te kopen. Ik gebruik vooral mijn laptop voor dagdagelijkse taken (mails lezen, ik gebruik vooral word en excel). Soms kijk ik eens naar wat filmpjes en bekijk ik wat foto's vooral ivm sport. Mijn budget is 1000 tot 1200 Euro. Ik heb altijd gewerkt met HP maar voor mij hoeft een nieuwe laptop geen HP te zijn. Beeldscherm zou ik graag op 17 inch behouden. Ik kom uit België en zou die graag online kopen. Kunnen jullie mij dan eventueel helpen om mijn mails (windows live mail) over te zetten want die zou ik graag willen bekijken op mijn nieuwe laptop ? Windows 10 heb ik ook zeker nodig.
 2. hannetjorven

  Trage computer

  Ik denk dat het beste is dat ik een nieuwe laptop koop want die is al een tijdje oud. (ongeveer zeven jaar). Wel heb ik totaal geen idee welke notebook ik moet kopen. Mijn budget is ongeveer 1000-1200 Euro. Het moet wel een 17'' zijn. Kunnen jullie mij dan eventueel helpen om mijn gegevens over te zetten van de ene laptop naar de andere ?
 3. hannetjorven

  Trage computer

  In bijlage de gevraagde afbeeldingen. Benchmark.docx Error Scan.docx
 4. hannetjorven

  Trage computer

  http://speccy.piriform.com/results/n6hxqHLjDBZOlMX4mVA5hGX Zie hierboven voor mijn gedetailleerd overzicht van mijn hardware.
 5. hannetjorven

  Trage computer

  Ik heb dit uitgevoerd en kreeg volgende melding : Windows Resource Protection did not find any integrity violations. (dus in orde). Een verwijzing naar een CBS logbestand heb ik niet ontvangen.
 6. hannetjorven

  Trage computer

  Mijn laptop geeft nog steeds dezelfde foutmeldingen. Wel is de snelheid al een heel stuk beter, dus toch wat positief nieuws. Ik hoop dat jullie voor mij een oplossing kunnen vinden. Mijn excuses dat het iets langer heeft geduurd vooraleer ik opnieuw kon reageren.
 7. hannetjorven

  Trage computer

  Neen, ik heb dit helaas niet. Is er nog een andere oplossing ?
 8. hannetjorven

  Trage computer

  Het is mij niet gelukt via een opstartherstel om zonder problemen mijn laptop opnieuw op te starten. In bijlage mijn logboekbestand. SrtTrail.txt
 9. hannetjorven

  Trage computer

  Ik kan hier geen afbeelding van maken. Volgende mogelijkheden heb ik dan : doorgaan Een apparaat gebruiken (USB-station, netwerkverbinding of windows herstel-dvd gebruiken) Problemen oplossen (PC opnieuw instellen of geavanceerde opties bekijken) De PC uitzetten Bij problemen oplossen staat er ook weer geavanceerde opties en dan heb ik volgende mogelijkheden : Systeemherstel Herstellen met installatiekopie Opstartherstel Opdrachtprompt Instellingen voor UEFI-firmware Opstartinstellingen
 10. hannetjorven

  Trage computer

  Ik heb dit kunnen uitvoeren maar het lukt mij nog steeds niet om updates uit te voeren. Ook gewoon 'opnieuw opstarten' lukt mij niet meer. Steeds krijg ik dan volgende meldingen : automatisch herstel, problemen,.... Ik krijg na een tijdje wel de mogelijkheid tot ofwel 'opnieuw opstarten ofwel 'geavanceerde opties'.
 11. hannetjorven

  Trage computer

  Het lukt mij niet. Ik krijg volgende foutmelding (zie bijlage). Map1.xlsx
 12. hannetjorven

  Trage computer

  Twee weken geleden heb ik nog zonder problemen een update kunnen doen. Nu spijtig genoeg niet meer.
 13. hannetjorven

  Trage computer

  Beste, In bijlage mijn twee bestandjes. Als ik mijn notebook moet opstarten krijg ik na een tijdje volgende meldingen : Automatisch herstel voorbereiden Problemen vaststellen op de computer Herstellen uitvoeren De updates kunnen niet worden voltooid. Wijzigingen ongedaan maken, schakel de computer niet uit. Ik kan het herstel niet weigeren. AdwCleaner[C0].txt AdwCleaner[S0].txt
 14. hannetjorven

  Trage computer

  Beste, In bijlage het bestandje fixlog.txt Ongeveer een halfuur geduurd bij het 'opnieuw opstarten'. Wel opnieuw de vraag gekregen voor een automatisch herstel. Fixlog.txt
 15. hannetjorven

  Trage computer

  In bijlage de twee bestandjes. Addition.txt FRST.txt
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.