Ga naar inhoud

Linda-1

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Linda-1

  1. Nu zit ik in het inlogscherm van de router van telfort. Maar dit is niet de sitecom router. Staat er dan iets verkeerd ingestelt?
  2. Ja ik merk nu dat ik er nog een probleem bij heb. Ik kan niet in mijn router komen. Op het kaartje staat dat ik in de internet browser 192.168.0.1 in moet vullen. Als ik dit doe staat er dat deze pagina niet weergeven kan worden. Weet je een oplossing dat ik toch in de router kan komen?
  3. Ow Sorry. Dan is het de WLR-4000 v1 001 (tenminste dat staat op de sticker die bij de router zat).
  4. Hallo,Ik ben al weken bezig met mijn Apple iPad aangesloten te krijgen op internet. De draadloos netwerk verbinding komt prima tot stand. Maar ik heb met mijn iPad en mobile telefoon geen toegang tot internet. Ik heb ook mijn laptop op mijn router aangesloten en daar heb ik prima draadloos internet mee hier is echt helemaal niks mis mee. Maar waarom het op mijn iPad en telefoon niet lukt om internetverbinding te krijgen??? Ik dacht dat het aan mijn router lag dus vandaag een gloednieuwe router gekocht en wat denkt je hetzelfde probleem. Ik ben hier helemaal niks mee opgeschoten dus het moet ergens anders aan liggen. Ik heb geen idee wat het nog meer kan zijn en ik ben ten einde raad. Hopelijk hebben jullie nog suggesties. Nog wat aanvullende informatie mijn iPad en telefoon doen het wel bij andere mensen thuis met draadloos internet.Alvast heel erg bedankt!Groetjes, Linda
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.