Ga naar inhoud

zandhaas12

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

zandhaas12's prestaties

  1. acer predator open - Google zoeken Ik kan effe geen afbeelding plaatsen zit niet op pc. Maar dat dingetje links achterin in het midden die draait gewoon. Dusja?
  2. Hmm volgens mij heb ik dan geen ventilator voor mijn videokaart . Beetje raar voor een pc van 2000 euro. Of ik kijk verkeerd. Maar hoe kan ik zien of de koeler van de CPU kapot is?
  3. Hey jean-pierre bedankt voor het reageren. Ik heb hem open en ik ga zo effe gamen en kijken of ie dan niet uitvalt. De achterste ventilatie draait zeker weten, maar waar hoort ie ventilator van de videokaart te zitten? Ik heb daar totaal geen idee van.
  4. Het is een absolute game pc. Acer predator is een game computer. Zoek maar op internet. Alleen jamemr dat er een beetje weinig mensen reageren.
  5. Is het anders een optie om de kast open te maken en dan open te laten zodat ie zijn warmte kwijt kan en dan kijken of ie uitvalt?
  6. hij staat ongeveer een halve meter van de muur. Na ongeveer 2 uurtjes gamen komt ie tegen de 90 graden aan. DIt is veel te hoog toch? http://speccy.piriform.com/results/rFSTRsaFILTctMUfHS2fpBR
  7. Hey benjamin, Ja ik kan perslucht altijd nog proberen. De cijfers in Speccy staan in het oranje en in het geel. De computer heeft van binnen zeker weten veel ruimte om te 'luchten'. Het is een predator case, die zijn erg groot.
  8. Ik heb eergister mijn pc nog schoongemaakt. Ik heb hierbij gewoon een stofzuiger gebruikt en geen perslucht. Het viel me reuze mee met de hoeveelheid stof. Bij deze mijn Speccy rapport : http://speccy.piriform.com/results/JL2suWY5SZecnFvjZViqZwN Al moet ik wel zeggen dat de temperatuur nu meevalt maar gister was die ongeveer 80 graden. Heeft iemand enig idee wat het kan zijn? Kan het zijn dat de ventilator van mijn videokaart kapot is? Bedankt voor de info. gr,
  9. Hey Benjamin, bedankt voor het reageren. Ja het is heel raar. Als ik op bepaalde sites filmpjes kijkt, zoals dumpert. Dan valt ie al binnen een 30 min uit. Terwijl ik urenlang op YouTube kan rondkijken. Iemand zei tegen mij dat Miss de ventilator van mijn videokaart kapot is. Ook loopt de temperatuur van mijn pc op tot 80/ 90 graden, dit kan niet goed zijn. G r,
  10. Hallo allemaal. Ik heb een klein probleempje met mijn pc. Als ik enige tijd aan het gamen ben begint mijn pc scherm raar te doen en vervolgens krijg ik een blue screen en valt hij uit. Ik heb het gefilmd: Error pc - YouTube Ik heb een Acer predator die circa 3 jaar oud is. Weet iemand wat ik het beste kan doen? Mvg, Leroy
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.