Ga naar inhoud

jan klaasen

Lid
  • Items

    43
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door jan klaasen

  1. Eerlijk gezegd snap ik de vraag niet "in welk e-mailprogramma wil je het gmail-account verwijderen". Dat is toch in Gmail !!?? In Windows 8 kan ik geen accountinstellingen vinden.
  2. Hoe kan ik in Windows 8/8.1 mijn Gmailaccount verwijderen?
  3. Het downloaden met torrents kreeg is als advies. Ik heb geen idee of het ook anders kan. Als jij een ander idee hebt dan hoor ik dat natuurlijk graag. En waarom is een zogenaamde torent link op een Mac? Ik zal in ieder geval onderstaande handleidingen inzien. Alvast bedankt.
  4. Met 'hoe' bedoel ik: op welke manier. Dus de procedure die ik moet volgen. Adviezen die ik heb gekregen zijn de torrents die ik moet gebruiken (Vuze, Bittorrent, enz.) en dat ik de naam van de film moet intypen bij Google en vervolgens de titel moet kopiëren naar een torrent. Ook kreeg ik het advies om in YouTube de titel van de film in te typen en dan de link te kopiëren naar een torrent. Maar het werkte niet, of ik heb het niet goed begrepen.
  5. Hoe kan ik op mijn MacBookPro gratis films downloaden? Met Windows kreeg ik dat nog wel voor elkaar, maar nu lukt het me beslist niet meer. Ik krijg veel adviezen, maar zie door de bomen het bos niet meer.
  6. Hartelijk dank. Maar er is nog een ander probleem: ik ontvang een formulier via de post met tekst, afgewisseld met tabellen. In die tabellen moet ik heel wat invullen. Dat wil ik liever typen dan schrijven. Dus maak ik een scan. Vervolgens kom ik met de tekstcursor niet in de tabellen. Wat nu?
  7. Ja, die vraag had ik verwacht. Ik had duidelijker moeten zijn. Ik moet het document doorsturen aan anderen en zij moeten het ingevuld aan mij retourneren.
  8. In Word 2007 typ ik een document met een stukje tekst en daartussen af en toe wat kaders (via tabel invoegen). Dan print ik dit A-4'tje uit en ga er een scan van maken. Die scan kan op diverse manieren, OCR, Pdf, Tif, e.d. Van alles heb ik uitgeprobeerd. Het gekke is dat ik niet in de kaders kan komen om daar gegevens in te typen. Ik kan wél de tekst bewerken, maar daar blijft het bij. Is er een oplossing?
  9. Dát lijkt me een goede oplossing. Ik heb zo het idee dat ik hier wat mee kan. Ik wil u hartelijk danken voor al uw inspanningen. Mocht het niet lukken, dan neem ik daar ook genoegen mee. Nogmaals: mijn dank.
  10. Hartelijk dank voor alle moeite. Ik weet dat ik de e-mails stuk voor stuk kan Opslaan als… en dat ze dan in tact blijven. Dat had ik er in eerste instantie bij moeten zeggen. Sorry. Maar het gaat om zoveel berichten, dat dit niet doenlijk is. Ik zou toch zeggen dat de computer met dit vraagstuk gemakkelijk om zou moeten kunnen gaan. Er is kennelijk geen oplossing voor. Ik laat de vraag nog even 'open' en dan sluit ik over een paar dagen af.
  11. Hartelijk dank voor alle moeite. Ik weet dat ik de e-mails stuk voor stuk kan Opslaan als… en dat ze dan in tact blijven. Dat had ik er in eerste instantie bij moeten zeggen. Sorry. Maar het gaat om zoveel berichten, dat dit niet doenlijk is. Ik zou toch zeggen dat de computer met dit vraagstuk gemakkelijk om zou moeten kunnen gaan. Er is kennelijk geen oplossing voor. Ik laat de vraag nog even 'open' en dan sluit ik over een paar dagen af. - - - Updated - - - Hartelijk dank voor alle moeite. Ik weet dat ik de e-mails stuk voor stuk kan Opslaan als… en dat ze dan in tact blijven. Dat had ik er in eerste instantie bij moeten zeggen. Sorry. Maar het gaat om zoveel berichten, dat dit niet doenlijk is. Ik zou toch zeggen dat de computer met dit vraagstuk gemakkelijk om zou moeten kunnen gaan. Er is kennelijk geen oplossing voor. Ik laat de vraag nog even 'open' en dan sluit ik over een paar dagen af.
  12. Dat is juist. Maar ik wil ze niet meer terugzetten. Ik zou vanaf het extern opslagmedium graag willen zien wie de betreffende persoon is. Het is tijdrovend als ik dan willekeurige bestanden moet openen om te zien wie wie is.
  13. ik zou het prettig vinden om te horen als er geen oplossing is voor dit vraagstuk. Dan kan ik het afsluiten.
  14. Met dank voor de reactie. Ja ik stelde die vraag al veel eerder, maar de reactie(s) losten niets op. Ik heb KLS Mail Backup geïnstalleerd en uitgeprobeerd. Een beetje zonde van de tijd, want via E-mail exporteren - enz. krijg je precies hetzelfde effect. De bestanden uit de mappen krijgen allemaal een cijfercombinatie. Zo kan ik de personen nooit terugvinden. Het gaat om veel personen in één map. Als ik dan op ieder bestand afzonderlijk moet klikken om te zien om wie het gaat, is dat natuurlijk niet handig. Ik hoop dat je met de reddende oplossing kunt komen. Alvast bedankt voor de moeite.
  15. ok, sorry, ik werk met Windows Live Mail. PC Helpforum moderator bericht: Titel bericht en alle verwijzingen naar Outlook Express gewijzigd in Windows Live Mail
  16. Ik snap dit niet goed. Misschien ben ik toch niet duidelijk geweest. Ik vind het ook lastig om het goed uit te leggen. In ieder geval is het niet de bedoeling dat ik mapje voor mapje ga opslaan, maar alle mapjes tegelijk. En dan op een externe schijf.
  17. In WLM heb ik mapjes gemaakt met in elk mapje tientallen bestanden van personen, op naam. Deze gegevens mag ik niet kwijtraken en daarom wil ik een kopie maken naar een externe schijf. Ik heb dit al geprobeerd via Bestand - E-mail exporteren - E-mailberichten - (opslagplaats kiezen) enz. enz. Het lukt ook wel, alleen veranderen de namen van de personen in een cijfercombinatie. Dat is zeer omslachtig om dan uit te zoeken wie wie is. Ik hoop dat ik duidelijk ben en dat iemand mij een oplossing kan aanreiken. Alvast mijn dank, Jan Klaasen
  18. Dank, dat was een goede hulp! Maar... als ik nu bijvoorbeeld een nieuw document, of een nieuwe foto, wil opslaan, gaat die dan vanzelf naar de nieuwe partitie? Of moet ik alles steeds handmatig overbrengen?
  19. ik heb niet bewust gekozen voor 'snelle installatie'. Kan ik dit veranderen?
  20. Mijn harde schijf is ingedeeld in twee partities. D.w.z. één primair station genaamd C: en één logisch station met de naam D:. Op C: staat het besturingssysteem en op D: zouden de data moeten komen. Maar… dat is niet zo. Alles wordt automatisch opgeslagen op C:. En dat is niet fijn, want C: is veel kleiner dan D:. Ik heb geprobeerd om de C: en de D: van naam te wisselen, maar dat gaat niet (tenminste mij is het niet gelukt). Ook heb ik geprobeerd om de D: te verkleinen (dat gaat wel) en de C: te vergroten (dat gaat weer niet). Dat komt waarschijnlijk omdat C: een primair station is. Mijn vraag is eigenlijk: 1. is het mogelijk om van C: D: te maken en omgekeerd 2. of kan ik C: en D: samenvoegen 3. of kan ik C: vergroten en D: verkleinen 4. of kan ik de computer laten weten dat alles op D: moet worden opgeslagen i.p.v. automatisch op C: Alvast dank voor de moeite van het bedenken van een oplossing. Jan Klaasen
  21. Hartelijk dank voor deze procedure. Echter: mijn berichten staan op naam en bij deze procedure zijn ze niet meer zichtbaar maar staat er een nummer. Is daar nog een oplossing voor?
  22. Geacht forum, Is het mogelijk om in Vista de mails allemaal tegelijk te exporteren? Het kan wel stuk voor stuk, maar dat is geen doen. Het gaat om een paar honderd belangrijke berichten die niet verloren mogen gaan. Ik kan me niet voorstellen dat dat niet kan. S.v.p. help!!!
  23. Ik weet hoe ik een printscreen moet maken, maar zelf heb ik een Apple en mijn vraag heeft betrekking op de computer van iemand anders. Daar kan ik nu niet bijkomen.
  24. Het is een mooi verhaal en ik heb er wel wat aan. Echter, mijn vraag was of ik van twee partities één kon maken, zonder problemen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.