Ga naar inhoud

Krammie

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Krammie's prestaties

  1. Ik ben eruit. Het probleem is aarschijnlijk geweest dat de ene HD als bestandssysteem FAT had en de andere NTSF. Ze hebben nu beiden als bestandssysteem NTSF. Ik kan nu in beiden alle handelingen verrichten. Bedankt voor het mee helpen
  2. Nog even ter aanvulling. Ik heb net de bewuste HD rechtstreeks aangesloten aan mijn laptop en nu kan ik hem gewoon bewerken dus, een nieuwe map aanmaken e.d. Vervolgens weer via de hub aan de 3700 aangesloten en dan kan ik weer geen map aanmaken. Het probleem zit hem dus in de WNDR3700?
  3. Ik tel dus 1 hoofdrouter, een access-point, twee subrouters en twee extenders. Veel hoor, maar geen externe HD's. Je hebt dus helaas geen ervaring met externe HD,s. In iedergeval bedankt voor het meedenken.
  4. Nog even voor alle duidelijkheid. Ik heb twee externe HD's welke via een een USBhup met de router via de USB poort zijn verbonden. Ik kan via Netgear de beide HD benaderen. In de Philips External Hard Disk kan ik alle handelingen uitvoeren. Alleen de HDDRIVE2GO levert problemen op. Ik heb nog wat printscreens gemaakt.
  5. Ik heb inmiddels telefonisch contact gehad met de helpdesk van Netgear. Door een paar instellingen in de Netgear WNDR3700 aan te passen kan ik nu ook met de extender de printer benaderen. De twee HD's blijken niet met de extender geopend kunnen te worden omdat deze geen Readyshare heeft. Als ik ook de Eminet ( Mediaplayer wil kunnen openen dan moet ik dit in de Mediaplayer aangeven. De WNDR3700 en de extender blijken twee apparte netwerken te zijn die niet gekoppeld kunnen worden als de helpdesk medewerker van Netgear. De extender doet verder wel wat hij doen moet en dat is het bereik vergroten zodat ik nu ook in de tuin goed kan internetten. Mocht je nog aanvullingen hebben of een opmerking op de reactie van de helpdesk medewerker dan hoor ik dit graag.
  6. Ik denk dat ik nog wat moet verduidelijken. Het gaat om een en dezelfde laptop die voorzien is van windows 7. Als ik verbinding maak met de Netgear 3700 ( ik zal maar zegge de basis router ) dan kan ik wel alle externe Hardware benaderen. Doe ik dit met de extender dan kan ik geen externe hardware benaderen. Waar kan ik zien of er bij de printer sprake is van een vast IP adres?
  7. De beide externe HD zijn via USB aangesloten op de Router ( ook een Netgear). De printer is inderdaad een netwerkversie ( HP Officejet Pro 8500 A910
  8. Ik ben in het bezit van twee externe harde schijven. Ik benader deze via mijn draadloze router. Bij de ene HD kan ik alle handelingen uitvoeren, zoals een map aanmaken, bestanden aar kopieren noem maar op. Bij de andere HD krijg ik, als ik bijvoorbeeld een map wil aanmaken of een map er naar wil kopieren de volgende melding: Toegang tot doelgroep geweigerd. U bent niet gemachtigd om deze bewerking uit te voeren. Ik heb deze melding in Google ingetypt en kom bij diverse forums terecht. In al deze forums wordt o.a. aangeraden de machtiging voor de administrator aan te passen. Ik heb via eigenschappen van beide HD de instellingen van beveiliging en machtiging vergeleken en deze zijn voor beiden gelijk. Wie kan mij verder helpen?
  9. Heb ik gedaan lukt nog steeds niet. Ben inmiddels ook in contact met Netgear. Ook vanuit die hoek (nog) geen oplossing. Wel dient er sprake te zijn van minimaal 20MBps voor streaming. Ik heb een UPC abonnement met 60MBps. Als ik in de tuin zit en verbinding maak met de gewone router ( heb dan maar 1 of 2 streepjes) dan kan ik wel de externe hardware benaderen, maar ik ik verbinding met de extender ( ik heb dan 5 streepjes en verbinding uitstekend) dan kan ik geen verbinding maken met de externe hardware.
  10. Het klopt dat als ik met WPS verbinding maakt ik niet in de Range extender hoef te komen. Ik heb via deze methode ook gewoon toegang tot internet. Ik wil echter net zoals met de verbinding via de "gewone" router ook via de extender toegang krijgen tot mijn externe harde schijven en de mediacenter Eminent. Dat lukt mij niet via de extender. Wat moet ik doen om ook via de extender tot deze hardware toegang te krijgen?
  11. Hallo, ik wil graag reageren op bovenstaand antwoord en mijn probleem voorleggen. Ik weet niet zeker of dit in dit forum kan omdat ik problemen heb met mijn Range extender WN3000RP. Ook met mijn extender lukt het mij niet om http://www.mywifiext.net te openen. Wat bedoel je stegsoft met je opmerking dat ik eerst mijn eigen internet moet uitschakelen, waar doe ik dit? Ik wil graag ook volgend probleem voorleggen in de hoop dat iemand mij kan helpen: Ik heb bovengenoemde Extender gekocht en volgens de handleiding d.m.v. de WPS knop geïnstalleerd. Ging probleemloos. Ik kan nu dus ook in de tuin internetten. Doel 1 bereikt. Ik heb de extender ook gekocht (doel 2) om vervolgens mee te draaien in het net werk. Mijn basis is de Netgear WNDR3700-2. Op deze router is aangesloten: Internet bekabelt, Op ethernet 2 PC (bekabelt) een met XP en een met Windows 7, 2 exterme harde schijven via de usbpoort Voordat ik de Extender had aangesloten kon ik bovenstaande hardware benaderen evenals de draadloze printer en mijn media Streamer Eminent. Na het activeren van de extender kan ik via de extender en de WNDR 3700-2 op mijn laptop alleen nog de laptop en printer benaderen. Ik heb op internet wel een Engelstalige User Manual gevonden. Kunt u mij ook een Nederlandstalige user manual sturen. Wat doe ik fout dat ik de hardware niet meer kan benaderen en hoe moet ik dit oplossen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.