Ga naar inhoud

kennythijs

Lid
  • Items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door kennythijs

  1. Heb hier een video van mijn asus p5n mx. vind het raar het moederbord is kapot maar alles doet het wel.. behalve no signal op het scherm. P1050783 - YouTube Weet niet of die er al heel opstaat.
  2. Heb em ingestoken , Doe hem aan en de cooler draait maar 1 seconden misschien nog niet. Geen woorden voor dit ;s
  3. zou het ook kunnen aan liggen aan mijn processor? moederbord is een msi 7502, En processor intel core duo E6750 2,66 ghz. heb ook nog andere liggen zoals intel core 2 quad 2,40 ghz Q6600 en intel core 2 quad q9550 2,83 ghz . werken ze er allemaal op of klopt er wat niet?
  4. Ik heb ondertusse een ander moederbord genomen ook redelijk oud maar heeft overlaatst nog gewerkt tot nu.. Ik heb mijn moederbord op kartonnen doos gelegd. cooler, 1 ram,voeding, Ik probeer te starten, de cooler draait 2 seconden en valt dan uit. Zou het kunnen dat het aan de bios baterij ligt? die viel er uit. dus ik dacht even een nieuwe proberen, heb andere baterij erin gestoken en sindsdien doet die niet meer veel. heb nu gewoon terug mijn eerste baterij erin gedaan, maar gaat nog steeds niet aan.
  5. Gewoon heel snelle beebjes achter elkaar. heb al andere grafische kaart getest, en hetzelfde.
  6. Hallo, Ik heb dus een probleemje en weet niet aan wat het ligt, Heb zelf niet echt zoveel ervaring met computers. was bezig op mijn pc en ineens hoorde ik een paar piepjes en sprong mijn pc uit. Ik wou hem terug aanzetten en toen kwam er op het beeldscherm te staan no signal. En ging er een groen lampje branden (sb_pwr). Alles staat nu al een klein jaar stil maar wil er toch eens werk van maken. heb alles terug in elkaar gezet , blijft hetzelfde. Weet ook niet zeker of ik alles correct heb aangesloten. Maar denk het wel. Wat er dus gebeurd nu is. Als ik de pc opstart begint alles te draaien , Cooler op moerbord enz draait. Zodra ik de stroom insteek begint het groene lichtje al te branden. Dus hij start op , maar dan na 20-30 seconden valt alles uit. duw ik weer op de power knop gaat die weer aan , en valt vervolgens weer uit. Hoor ook geen enkel piepje als die opstart. Hoop dat iemand mij kan helpen met mijn probleem. Danku vriendelijk
  7. hallo iedereen, Deze spullen vond ik nog na onze verhuizing. Maar mijn vraag is , Als alles nog werkt wat zou ik dan hier ongeveer voor kunnen vangen? Ik weet zelf niet echt veel van pc's daarom kan ik er niet veel uitleg bij geven. Hoop dat iemand mij kan helpen.
  8. ik ga gewoon eens eventjes bij de winkel langs. bedankt voor de nodige hulp.
  9. nee gewoon no signal op me screen. heb al vele keren alles opnieuw bekeken aangeduwd, Zou het kunnen dat het gewoon mijn moederbord is dat kapot is?
  10. als ik hem nu opstart valt die na 4,5 sec vanzelf uit en gaat die weer aan, Zo blijft het doorgaan.
  11. Veel weet ik niet over deze pc uit mijn hoofd, heb een asus p5n mx moederbord, nvidea 9500, dual core n570, mee weet ik niet te zien of vinden.
  12. Hallo, heb 2 jaar geleden een pc gekocht om te gamen. het is altijd heel goed gegaan maar sinds kort viel mijn pc uit. probeerde ik opnieuw op te starten kwam er sindsdien no signal op mijn beeldscherm. En het sb_pwr lichtje ging oranje branden. Heb sindsdien alles geprobeerd, nieuw ram geheugen , videokaart,harde schijven, voedingen. Hoor ook het begin piepje niet meer als de pc opstart. doet die normaal altijd. Hoop dat ik hier een oplossing kan vinden. Vriendelijke groeten kenny.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.